| Φιλικά sites | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Φιλικά sites Πεμ Αυγ 20, 2009 10:43 pm | |
| Λοιπόν, επιτέλους έμαθα πως να βάζω στο πόρταλ εικονίδια που να οδηγουν στο αντίστοιχο site τους! (Απίστευτο, ε? ) Αν έχετε κάποιο φορουμ και θέλετε να συνεργαστούμε ή στείλτε μου πμ ή κάν' τε με add στο msn απο το προφίλ μου... Harry Potter's Magic World Free time Harry Potter Mania Kaloperasakias Γραμματα και Παιχνιδι Bella & Edward Nautilus Edward&Jacob
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mary Alice Brandon στις Σαβ Απρ 10, 2010 4:04 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Connie Cullen Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Los Angeles
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Πεμ Αυγ 27, 2009 4:58 pm | |
| εεε, εγω θελω να βαλω αυτο που συζητουσαμε, αλλα δεν νομιζω να εγκρινεις. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Αυγ 28, 2009 5:26 am | |
| Κατ' αρχάς, Κωσταντίνα, για να μπει το συγκεκριμένο φόρουμ (ονόματα δε λέμε) θα πρέπει να επικοινωνίσω με κάποιον αdmin, και δεν γνωριζόμαστε... άλλωστε, όπως σωστά προέβλεψες, δεν εγκρίνω... σου εξήγησα γιατί... | |
|
| |
Connie Cullen Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Los Angeles
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Αυγ 28, 2009 6:32 am | |
| τοτε, παρακαλω να συγχωρεσετε την απερισκεψια μου... κακως το προτεινα! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Αυγ 28, 2009 6:13 pm | |
| Καθόλου απερισκεψία και δεν έχουμε να συγχωρήσουμε τίποτα... λογική η συμπεριφορά σου απο τη στιγμή που σ' αρέσει τόσο... παρ' όλα είμαι προκατελλειμένη και θα ήθελα το θέμα να σταματήσει εδώ... | |
|
| |
Connie Cullen Vampire
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Αυγ 28, 2009 7:54 pm | |
| απλα χρησιμοποιουσα μια φραση του εντ στην εκλειψη... στο 1ο κεφαλαιο, αν θυμασαι. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Αυγ 28, 2009 10:05 pm | |
| Α, δεν την θυμάμαι... anyway, λήξη θέματος... | |
|
| |
Connie Cullen Vampire
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Σαβ Αυγ 29, 2009 1:24 am | |
| δε θυμασαι?? σα δε ντρεπεσαι. ποσα banner εχεις βαλει ως τωρα?? | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Σαβ Αυγ 29, 2009 1:37 am | |
| Σόρρυ που ανακατεύομαι σε ξένες υποθέσεις, αλλά αν η Μαρία δεν θέλει να προσθέσει κάποιο φόρουμ στα φιλικά της φόρουμ θα έχει σοβαρό λογο που δεν το κάνει, και είναι και δικαίωμα της να μη το κάνει. Δεν ξέρω για πιο φόρουμ λέτε, και δεν με νοιάζει. Η απόφαση της Μαρίας είναι αρνητική, οπότε γιατί να το συζητάμε περισσότερο. Σίγουρα αυτή θα ξέρει κάτι παραπάνω. Όλοι ξέρουμε πως η Μαρία είναι καταπληκτικό παιδί, ψυχούλα σκέτη, και είναι κρίμα να δέχεται πιέσεις για κάτι τόσο ευτελές. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Σαβ Αυγ 29, 2009 2:11 am | |
| Αχου το θα με κάνει να κλάψω... Δεν πειράζει Πέννυ μου... Κωσταντίνα μου, ρίξε μια ματιά στο πόρταλ... | |
|
| |
Connie Cullen Vampire
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Σαβ Αυγ 29, 2009 2:29 am | |
| πεννυ, το ειπε και η ιδια, το θεμα εληξε. απλα ρωτησα ποια μπαννερ εβαλε. μαρια, παω να δω αμεσως. | |
|
| |
eilin Human
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
Character sheet Favorite Character: Carlile Charisma:
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Ιαν 13, 2010 12:07 am | |
| συγγνωμη ειμαι καινουργια εδω και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι πρεπει να κανουμε εδω? | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Ιαν 13, 2010 2:32 am | |
| Ελενίτσαααααα!!!Είμαι ο Τζεο...............Εδώ κάνεις σπαμ. Αν εννοείς σ'αυτό το τόπικ είναι για τα φιλικά φόρουμ που έχει η Μαρία (Διαχειρίστρια).
Ωχ! Έκανα μα...χαζομάρα που απάντησα και δεν άφησα κάποιον συντονιστή; | |
|
| |
eilin Human
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
Character sheet Favorite Character: Carlile Charisma:
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Ιαν 13, 2010 5:00 am | |
| βρε βρε καλα παντου εισαι εσυ??? δεν ειναι σπαμ ρωταω τι ειναι αυτη η δημοσια συζητηση | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Πεμ Ιαν 14, 2010 9:51 pm | |
| Καλά κάνεις και ρωτάς... Γιώργο, δεν πρόκειται να σου κάνω κήρυγμα για την παρατήρηση, ξέρεις όμως γιατί θέλω να το αποφεύγετε... Λοιπόν, να εξηγήσω στην Ελένη... Εδώ δήλωσα κυρίως στα μέλη που έχουν βάλει το φορουμ τους στη λίστα μας και το δικό μας φόρουμ στη λίστα τους, αλλά και στους υπόλοιπους, ότι υπάρχουν αυτά τα εικονίδια στο πορταλ... Και επι τη ευκαιρία (το αρχαίο μου μέσα ) να κάνω και μια λίστα με τα φιλαράκια μας... (για λινκ και εικονίδιο στο πόρταλ παρακαλώ ) Harry Potter's Magic World Free time Harry Potter Mania Kaloperasakias Γραμματα και Παιχνιδι Bella & Edward | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Πεμ Ιαν 14, 2010 11:15 pm | |
| ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟ!!! Πού το ξέρεις πως αλλάξαμε όνομα;;; κι εώ ξέρω γιατί δεν θα κάνεις κύρηγμα. Και νομίζω πως κατάλαβα ποιό φόρουμ εννούσε η Κόνυ. [άκυρο]Λοιπόν γι'αυτό που μου έλεγες...Κάντο...Όσο πιο γρήγορα μπορείς τώρα που έχεις μέλη. Και να είσαι σίγουρη θα συμμετάσχω ακ΄μη κι αν δεν νικήσω [/άκυρο] | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Πεμ Ιαν 14, 2010 11:54 pm | |
| Ολα τα ξερω εγω... τα εβαλα με τη σειρα που εμφανιζονται στο πορταλ, δηλαδη με τη σειρα που "εκλεισα" συμφωνια... (την Παρασκευη θα το βαλω...) | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Παρ Ιαν 15, 2010 12:25 am | |
| Οκεϋ ελπίζω να διαλέξεις αυτόν που αξίζει περισσότερο. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Κυρ Ιαν 17, 2010 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Δευ Ιαν 18, 2010 1:44 am | |
| Κάνεις spam. Χεχε... Να σε βοηθήσω να κάνεις κι άλλα; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Ιαν 20, 2010 9:37 pm | |
| Το ξέρω, συγγνώμη... αν έχεις να μου προτείνεις κατι ή με pm ή στο msn... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Ιαν 20, 2010 9:44 pm | |
| Δεν σε συγχωρώ... :Ρ Πλακίτσα...
Λοιπόν............................................... Έχω ένα ακόμη φόρουμ για την μουσική. Θα σου στίλω με ΡΜ κάποια στιγμή το λινκ, Αυτή τη στιγμή πρέπει να βγω. Καλό σου μεσημέρι!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Φιλικά sites Τετ Φεβ 24, 2010 12:53 am | |
| Η λιστα μπηκε στο πρωτο ποστ και ανανεωθηκε... | |
|
| |
| Φιλικά sites | |
|