Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
Θέμα: Απ: Μια ιδέα Eclipse... Τετ Οκτ 14, 2009 4:05 am
Έχω την εντύπωση πως κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα οι συντελεστές της ταινίας έχουν ξεχάσει πως τόσο η Μπέλα όσο και ο Εντουααντ είναι άσπροι σαν το γύψο. Τι έγινε; Θέλοντας να χαμηλόσουν το buget της ταινίας απέλυσαν την μακιγιέζ;;;;;; Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο άνθρωποι, βαμπίρ, και λυκάνθρωποι θά έχουν όλοι το ίδιο χρώμα. Α!!! Και το μαλί του Εντουαρντ είναι χάλι μαύρο. Καλά, της Μπέλας πάντα χάλι ήταν οπότε δεν το σχολιάζω. Και τι είναι αυτό το σακάκι που του έχουν φορέσει; Πείτε μου την αλήθεια, δεν σας θυμίζει Ελληνική ταινία; Σαν την ρόμπα του Λάμπρου Κωνσταντάρα είναι στο: Η γυναίκα μου τρελάθηκε.
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
Το σμοκιν δεν εχει καμια σχέση μ' αυτο που φοράει ο Edward...
Πεννυ, για το μαλλι της Bella, ειλικρινα δεν ξερω πως ειναι χειρότερο: με στεκα ή χωρίς στέκα?
Η λάμψη στην τελευταία φωτογραφία παρατηρήσατε που πέφτει? (καφρίλαααααααααααααααααα)
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
Θέμα: Απ: Μια ιδέα Eclipse... Παρ Οκτ 16, 2009 1:07 am
Χαχα Και εγω να σου πω την αληθειά και εγω αυτο σκέφτηκα μόλις είδα την λάμψη.... Αύτος ο Εντ αντί να γίνεται πιο ωραίος γίνεται όλο και πιο χάλια... Jacob (Y)
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
Θέμα: Απ: Μια ιδέα Eclipse... Σαβ Οκτ 17, 2009 4:54 am
Εμένα ρε παιδιά μ' αρεσε... κι αν είναι τόσο άνετο το ύφος του σ' όλη την ταινία, δηλαδή αν ξεφορτωθεί εκείνο το ύφος το "με πονάει ο αστράγαλος" θα είναι ακόμα καλυτερα...
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
Btw, εγώ δεν είχα δει που έπεφτε η λάμψη στη φώτο. Πάντως όλο αυτό, μου θυμίζει μια πλάκα που είχε πάθει μια παλιά κολλητή μου η οποία έχει βάλει για wallpaper αυτή τη φώτο: http://www.geocities.com/yagsfan_forever/temporarypreviewfile.html?1255842404275 και το ποντίκι της κόλλησε πάνω στο επίμαχο σημείο. Γενικά κόλλησε όλος ο υπολογιστής τόσο πολύ που τον έβλγαλε απο την μπρίζα για να ξεκολήσει. Και φυσικά το σχόλιο της (το τσου....νι του Αλεξέι, είναι θανατηφόρο για τον υπολογιστή μου) ήταν όλα τα λεφτά. Περιττό να σας πω πως γελούσα για ώρες....
Πάντως εμένα έτσι όπως τον έχουν κάνει τον Έντουαρντ δεν μου αρέσει. Σαν φλούφλης είναι. Αυτός παιδί μου είναι πιο σκούρος και απο μένα που είμαι και μελαχρινή. Ασε που το μαλλί του είναι λες και έχει ξυπνήσει μόλις τώρα. Που είναι το περήφανο κοκόρι του οεο;;;
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Εχω να πω πως μονο η πρωτη φωτο ειναι απο το Eclipse. Τα αλλα ειναι απο το New Moon, το πρωτο απο το ονειρο της Μπελα και το δευτερο απο την τελευταια σκηνη με το κοπροσκυλο.... εννοω τον Τζεικομπ.
Σημερα βγηκε αυτη η φωτο απο τα γυρισματα:
Riley rules!
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Θέμα: Απ: Μια ιδέα Eclipse... Πεμ Ιαν 21, 2010 12:46 am
Μαύρο μαλλί; Α! Ναί...χάλια είναι...Αν δεν κάνω λάθος στα γυρίσματα της ταινίας νέα σελήνη τα έβαψε. Στην αρχή ήταν έτσι όπως τα είχε. Αν δείτε την αρχή και το τέλος με τους Βολτούρι υπάρχει διαφορά.
Mary Alice Brandon Alpha
Θέμα: Απ: Μια ιδέα Eclipse... Πεμ Ιαν 21, 2010 12:48 am
ναι, προς το τέλος των γυρισμάτων τα έβαψε... και τώρα αναγκαστικά φοράει περούκα που της αλλάζει αρκετά το πρόσωπο...
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου