Twilight Maniacs
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Twilight Maniacs

A greek forum for twilighters!!!

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

..................SOS..................

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Αριθμός μηνυμάτων : 1150
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009
Τόπος : Ξάνθη

Character sheet
Favorite Character: Alice Alice
Charisma: See The Future

..................SOS.................. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΤρι Οκτ 20, 2009 9:02 pm

Παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα? δεν ντρέπεστε λίγο? Που είναι η ζωντάνια μας? Και μη μου πείτε ότι φταίει το σχολείο τώρα... αντε, μέχρι κι εγώ που του χρόνου δίνω πανελλαδικές μπαίνω τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα... καταλαβαίνω ότι έχετε κι αλλες δουλειές, αυτό θα 'λειπε... αλλά άλλα δε λέγαμε το καλοκαίρι? ότι το φόρουμ θα πάει μπροστα? για να πάει μπροστά χρειάζεται τα σουπερ μέλη που έμπαιναν το καλοκαίρι...σαφώς τώρα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά έστω λίγο ρε παιδιά... δηλαδή τι, να κλείσουμε? δεν το θέλω αυτό... γι' αυτό άφησα και την Πέννυ με την Μανιάνα στο πόδι μου, για να σας φροντίζουν, να περνάτε όλοι καλά και να μην κλεισουμε...

Κορίτσια (Πέννυ και Μανιάνα) θέλω να είστε πιο δραστήριες... όχι μονο εσείς δηλαδή, αλλά να δίνετε "το καλό παράδειγμα"... βαλτε κανα νεο απο τις ταινίες, κανένα βίντεο καμιά φωτογραφία...

Μανιάνα είχες πει ότι ήξερες κόσμο που θα ενδιαφερόταν για το φορουμ, για να γίνουν μέλη... έδωσες πουθενά το λινκ?

Και τα υπόλοιπα μέλη, ανοίγετε συζητήσεις, μιλάτε, μη κάθεστε και κοιτάτε την οθόνη... δηλαδή ρε παιδιά, άτομα της ηλικίας μας πως μπαίνουν σε αλλα φορουμ? δεν έχουν διαβάσματα και φροντηστήρια? εδώ γιατί να μην μπουν?

Δεν τα λέω αυτά για να σας πιέσω... αλλά με πληγώνει που είναι τόσο δύσκολο να εκπληρωθούν προσδοκίες τόσο δικές σας όσο και δικές μου... και ειλικρινά νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερα αυτή τη στιγμή στο φόρουμ, πιστέψτε με, νιώθω πολύ άσχημα... αλλα δεν έχω άλλη επιλογή, γιατί κι εγώ για ένα όνειρο ζωής παλεύω... γιατί ή τώρα ή ποτέ...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... καλή συνέχεια...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://twilightmaniacs.forumtwilight.com
Penny
Vampire
Vampire
Penny

Αριθμός μηνυμάτων : 247
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009
Τόπος : Αθήνα

Character sheet
Favorite Character: Edward Edward
Charisma: Mind Reader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΤετ Οκτ 21, 2009 4:52 pm

Μαράκι μου, προσωπικά το παλεύω αρκετά. Έχω βάλει ήδη το φόρουμ σε αρκετά sites, μπας και μπουν νέα μέλη.
ακόμα και στις φυλετικές που παίζω, το διαφημίζω όσο μπορώ. Ψάχνω τρόπους να το διαφημίσω περισσότερο.
http://www.freetime.forumgreek.com
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΤετ Οκτ 21, 2009 8:22 pm

Ωραία, πολύ ωραία...

Παιδιά, δεν μπορεί να τρέχουν ένα δύο άτομα... μιλάτε, παίζετε, να υπάρχει κίνηση... αμα κοπεί αυτό ζήτω που καήκαμε... μη βαριέστε να πείτε μια κουβέντα... ένα "γεια" να πετάξετε στην ψιλή κουβέντα όλόκληρη συζήτηση μπορεί να αρχίσει...
Geo
Beta
Beta
Geo

Αριθμός μηνυμάτων : 632
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Σπίτι σου

Character sheet
Favorite Character: Jacob Jacob
Charisma: Shield

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΣαβ Ιαν 02, 2010 4:52 am

Μαράκι είναι ένα άλλο λυκόφως-φόρουμ με 1087 μέλη. Επιτρέπεται η διαφήμηση. Δεν ξέρω αν το ξέρεις. Με την άδεια σου: μπορώ να κάνω διαφήμηση το φόρουμ σου εκεί;
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΚυρ Ιαν 03, 2010 9:52 pm

Στείλε μου το λινκ με pm σε παρακαλώ... ..................SOS.................. 458560
Geo
Beta
Beta
Geo

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 2:50 am

Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 6:20 am

Μ' αρεσει που ειπα και pm... ..................SOS.................. 646367 anyway, thanks...
Geo
Beta
Beta
Geo

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 6:27 am

Μαρία...Νόμιζα ότι πάτησα ΡΜ συγγνώμη κουκλίτσα μου ..................SOS.................. 302710

Να το βάλω;
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 6:35 am

Οχι ενταξει, το κρατησα το λινκ ευχαριστω...
Geo
Beta
Beta
Geo

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 6:37 am

Εννοώ να το διαφημήσω;
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΔευ Ιαν 04, 2010 6:39 am

Κατσε να το εξερευνησω πρωτα γιατι εχω και μια αλλη δουλεια τωρα και αμα δεν εχω χρονο θα σου πω... ..................SOS.................. 568201
Depi Dimi
Alpha
Alpha
Depi Dimi

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009
Τόπος : Θεσσαλονικη

Character sheet
Favorite Character: Edward Edward
Charisma: Mind Reader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΤετ Ιαν 06, 2010 3:06 am

Παιδια, το προβλημα ειναι οτι δεν ανεβαινουν καινουρια topics... Κανω οτι μπορω, αλλα δεν βλεπω να κυλαει το πραγμα... Ειμαστε σε μια στασιμη κατασταση.... Πρεπει να προσπαθησουμε περισσοτερο..
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ..................SOS..................   ..................SOS.................. Icon_minitimeΠεμ Ιαν 07, 2010 7:44 pm

Δικιο έχεις βρε Δέσποινα... και σ' ευχαριστώ που κάνεις όσα κάνεις για το φορουμ... ..................SOS.................. 458560

..................SOS..................
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Twilight Maniacs :: Σχετικά με το forum :: Προβλήματα-
Μετάβαση σε: