Σήμερα πήγα να κοιτάξω γιατί θα αρχίσω να μαθαίνω keyboard.. Και πήγα να δω τι παίζει χιχι.. Εσύ;
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
Θέμα: Απ: Μουσικά Όργανα Σαβ Οκτ 31, 2009 8:09 pm
Εγω προσωπικα παιζω πιανο εδω και 6 χρονια και φετος μπαινω στον 7ο μου χρονο και δινω για πτυχιο του χρονου. Πηγαινω σολφεζ, ειδικο αρμονιας για να παρω πτυχιο και στην αρμονια, ιστορια μουσικης, ακουστικα και... αυτα.
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
Θέμα: Απ: Μουσικά Όργανα Δευ Νοε 02, 2009 3:43 am
Έπαιζα αρμόνιο, αλλά το παράτησα...
sweety Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Θέμα: Απ: Μουσικά Όργανα Τετ Απρ 07, 2010 3:43 am
Εγω παιζω 2 χρονια βιολι 3 χρονια πιανο 2 χρονια ταμπουρα (παραδοσιακο βυζαντινο οργανο) 1 χρονο κιθαρα ξερω λιγο σαντορι και μαντολινο και του χρονου θα σταματησω το βιολι και θα ξεκινησω σαξοφωνο, α και θα ηθελα να μαθω να παιζω ηλεκτρικη κιθαρα και μπασο (αν και μου μαθενει ιδι μια φιλη μου)
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
Θέμα: Απ: Μουσικά Όργανα Τετ Απρ 07, 2010 3:48 am
απαπαπαπα καλε, πηρε φορα αυτη...!!!! Χαχαχαχαχα καλα κανεις. Εγω θα επιχειρησω να μαθω απο μονη μ κιθαρα, γτ δεν γουσταρω καθηγητες κ τετοια...
sweety Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Θέμα: Απ: Μουσικά Όργανα Τετ Απρ 07, 2010 3:53 am
χαχαχα. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, δεν γφταιω, κλασικη κανω και 1 χρονο μονη μου. Ηλεκτρικη μονη μου θα κανω αλλα θα πρεπει να αγορασω προτα και ντραμς μου εχει υποσχεθει ο κολιτος μου να μου μαθει (και θα τον σφαξω αν δεν το κανει)
Μουσικά Όργανα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης