| Tην είδατε; | |
|
+4Penny Mary Alice Brandon Maniana Geo 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Tην είδατε; Δευ Νοε 23, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Νοε 24, 2009 12:56 am | |
| Έγω θα πάω να την δω την Κυριακή μάλλον... Αχ τι τέλεια που θα είναι | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Νοε 24, 2009 1:29 pm | |
| Συμφωνώ με τον Γιώργο καλύτερη απο την πρώτη... θέλαμε να ξαναπάμε με τις φίλες μου, αλλά σε 2 εβδομάδες θα πάω Θεσσαλονίκη, στο πλανητάριο, άρα δεν βγαίνω... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Νοε 24, 2009 3:25 pm | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Συμφωνώ με τον Γιώργο καλύτερη απο την πρώτη... θέλαμε να ξαναπάμε με τις φίλες μου, αλλά σε 2 εβδομάδες θα πάω Θεσσαλονίκη, στο πλανητάριο, άρα δεν βγαίνω...
Όλοι συμφωνούν με μένα (ψώνιο). Ναί, ρε σοβαρά κι εμείς με την φίλη μου θέλαμε να ξαναπάμε | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Νοε 24, 2009 9:28 pm | |
| Τώρα μου είπε η Esme Anne Cullen ότι το κατέβασε οπότε θα το ξαναδώ σύντομα, μουαχαχαχαχαχαχαχαχα... | |
|
| |
Geo Beta
| |
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Πεμ Νοε 26, 2009 6:55 pm | |
| Όπως έχω γράψει και σε άλλο τόπικ, και εγώ νομίζω πως η ταινία είναι καλύτερη απο την πρώτη. Βέβαια δεν συμφωνούν καθόλου μαζί μας οι διάφοροι κριτικοί οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν θάψει την ταινία.... | |
|
| |
petilian Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2009 Ηλικία : 36 Τόπος : Nafplio
Character sheet Favorite Character: Charisma:
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Σαβ Νοε 28, 2009 7:03 am | |
| egw thn eida kai evala ton antra mou katevase kai ta duo kai kathe vradu prin koimh8w thn vlepw alliws den paw gia upno..megalh porosh..xaaaxxax | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Σαβ Νοε 28, 2009 4:24 pm | |
| Κατ' αρχάς καλως ήρθες... αν γίνεται προσπάθησε να μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες γιατί είναι λίγο κουραστικό... όντως μεγάλη πόρωση... να μην μπορείς να κοιμηθείς διαφορετικά... | |
|
| |
petilian Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2009 Ηλικία : 36 Τόπος : Nafplio
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Σαβ Νοε 28, 2009 9:28 pm | |
| Ok ευχαριστω πολυ...μου αρεσει παρα πολυ και περιμενω πως και πως να βγει το καινουριο...γιατι εχω αγωνια να δω τι θα γινει.. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Κυρ Νοε 29, 2009 6:07 pm | |
| - Penny έγραψε:
- Όπως έχω γράψει και σε άλλο τόπικ, και εγώ νομίζω πως η
ταινία είναι καλύτερη απο την πρώτη. Βέβαια δεν συμφωνούν καθόλου μαζί μας οι διάφοροι κριτικοί οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν θάψει την ταινία.... Penny πιστεύω πως οι κριτικοί μόλις δούν κάτι άσχημο αμέσως λένε...τα χειρότερα. Δεν έχουν κάνει κάτι σμαντικό που θέλουν εκείνοι αλλά ακούνε γνώμες απο αλλού αντί να λένε αυτο που νιώθουν. back to topic:Ρε σις (μην το δείς αν δεν το έχεις δεί) - Σπόιλερ:
λυπήθηκα την Μπέλλα όταν έτρεχε
| |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Δεκ 15, 2009 9:41 pm | |
| Μου άρεσε πάρα πολύ κι έπαθα πόρωση και θα την κατεβάσω κάποια στιγμή προς το παρόν το pc μου τα έχει παίξει άρα καλύτερα να το αφήσω.... Πολύ καλύτερη απο το twilight αν και οι περισσότεροι που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία λένε το αντίθετο. Δυο κοπελιές μου είπαν (που δεν τα έχουν διαβάσει τα βιβλία κι αυτές) "Όλη η παρέα μας κι εμείς λέμε πως η πρώτη ήταν καλύτερη... είχε περισσότερη δράση, στη Νέα σελήνη δεν είχε καθόλου"
Εγώ διαφωνώ αλλα αυτή είναι η γνώμη πολλών.. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τετ Δεκ 16, 2009 9:26 pm | |
| Ναι κι εγώ το ΄χω ακούσει αυτό... αλλά για να πω την αληθεια, όταν είχα δει το twilight δεν είχα καταλάβει εντελώς τι γίνεται... αφού ήταν η περίληψη της περιλήψεως... όχι ότι δεν μ' αρεσε, αλλά με μέτρο σύγκρισης την 2η δε λέει και πολλά... back to topic... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Παρ Δεκ 18, 2009 4:08 am | |
| Κι εγώ το έχω ακούσει.
Παιδιά εμείς στα αγγλικά και Γεωγραφία βλέπουμε New Moon. | |
|
| |
Katerinoooz Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : τρίκαλαα
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Κυρ Δεκ 20, 2009 6:47 pm | |
| για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ μου άρεσε η δευτερη ταινιούλα Ιδικά οι βολτούριιι | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Δευ Δεκ 21, 2009 9:31 pm | |
| Ναίιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! ]
Αν δεν δω μιά μέρα στ σχολείο το νιού μουν θα πάθω κάτι΄. | |
|
| |
petilian Human
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Δευ Δεκ 21, 2009 9:36 pm | |
| χαχαχαχα..και εγω επειδη δεν παω σχολειο το βλεπω καθε βραδυ...που εχω χρονο.. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Δευ Δεκ 21, 2009 9:41 pm | |
| Εγώ στα Αγγλικά Νιού Μουν..Και σε άλλα...Αλλά βλέπω και λυκόφως...!!!
Τί άλλο να κατεβάσω ποιά.;
Το δικό οσυ έχει υπότιτλους; | |
|
| |
petilian Human
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Δευ Δεκ 21, 2009 9:45 pm | |
| ναι και τα δυο..τα εχω με υποτιτλους..αν τα θελεις μπες να τα κατεβασεις στο gamato.info | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Δευ Δεκ 21, 2009 11:24 pm | |
| Kι εγώ απο εκεί τα κατέβασα.
Αλλά να σταματήσουμε εδώ γιατί σπαμμάρουμε και θα μας πεί κανά Γαλλικό η Μαρία. | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Tην είδατε; Τρι Δεκ 22, 2009 1:16 am | |
| Την ειδα! Cant wait for Eclipse - Σπόιλερ:
Seth <3
| |
|
| |
| Tην είδατε; | |