| Χάρι Πότερ | |
|
+4XxBloomitsaxX Troy Bolton Mary Alice Brandon Macguyver 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Αυγ 11, 2009 9:23 pm | |
| Παιδια εγω στην αρχη το θεωρουσα βλακεια να διαβασω Χαρι Ποττερ αλλα με εβαλε η μαμα μου και κολλησαμε και οι 2 μας....... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Αυγ 11, 2009 11:32 pm | |
| Μακάρι να διάβαζε και η μαμά μου... Θα είχα γλιτώσει πολλές γκρίνιες... | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Αυγ 11, 2009 11:32 pm | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Μακάρι να διάβαζε και η μαμά μου... Θα είχα γλιτώσει πολλές γκρίνιες...
οντως!!αλλα που!!:P | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Σαβ Οκτ 31, 2009 6:32 am | |
| Εμένα μου απαγορευότανε να διαβάσω η να δω ταινία Hp για καιρό.. Ο πατέρας της μάνας μου της έλεγε πως είναι σατανικό και κάτι τέτοια (είναι παπάς).... Αλλά φέτος τις είδα όλες τις ταινίες και διάβασα και τα 2 τελευταία βιβλία... Επανάσταση χιχι.. Όταν βρω χρόνο θα διαβάσω και τα άλλα.. Επίσης μια απορία ίσως να είναι λίγο off topic αλλά θα την πω.. Γιατί ο Harry που ήταν μάγος άκουσε ένα σωρό σχόλια για σατανισμό κτλ ενώ οι βρικόλακες δεν είχαν και τόσο αρνητικά σχόλια;; Το λέω γιατί ας πούμε ο πατέρας της κολλητής μου την άφησε να διαβάσει το twilight ενώ μόλις είδε το βιβλίο του HP παραλίγο να το κάψει... (τις ταινίες HP την αφήνει πάντως να της βλέπει.. σημείωση πως είναι παπάς και αυτός) | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Δευ Νοε 02, 2009 3:42 am | |
| Γιατί ο βρυκόλακας, ειδικά στο twilight δεν κάνει μπαμ... ενώ η μαγεία είναι για τον Χάρι Πότερ, ότι το κοτόπουλο για την κοτόσουπα (κάνω κάτι συνειρμούς όμως ώρες ώρες!)... Η μαγεία ήταν (και για πολλούς είναι ακόμα και σήμερα) κάτι τρομακτικό, κάτι απόλυτα κατακριτέο, κατι σατανικό... το να βάζεις αυτό το συστατικό, λοιπόν, σε ένα βιβλίο για παιδιά είναι σαν τους δηλητιαριάζεις την ψυχή, σύμφωνα με κάποιους... είπαμε, βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος... πριν μερικούς μήνες έπεισα τον μπαμπά μου να δούμε μαζί την πέμπτη ταινία... σε πληροφορώ, όταν είδε τους Παράφρονες στην αρχή έφυγε απο το σπίτι... δεν τον ενδιέφερε τι είχε ειπωθεί και τί θα λεγόταν πιο μετά... η διαφορά του με το twilight είναι ότι το δεύτερο παρουσιάζεται σαν ιστορία αγάπης, ενώ το πρώτο σαν βιβλίο μαγείας, κατάλαβες? | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Νοε 03, 2009 5:36 am | |
| Ναι πιστεύω κατάλαβα και είχα σκεφτεί κι εγώ κάτι τέτοιο... Μια μάνα μιας φίλης μου όταν είδε το hp 5 στο σινεμά μαζί της είπε "καλά βλέπεις αυτό και φοβάσαι να δεις το SAW??" (φοβερή σύγκριση ε; ) Πάντως είναι υπερβολικοί. Άντε ζούσα τόσα χρόνια χωρίς "μαγεία" στη ζωή μου :P :P | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τρι Νοε 03, 2009 9:44 pm | |
| Καλά, τι λέει? Το ίδιο είναι να βλέπεις τον Βόλντεμορτ και το ίδιο είναι να βλέπεις σαπια χέρια να κουνιούνται? | |
|
| |
Roxany Black Pack member
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τετ Νοε 04, 2009 3:01 am | |
| Ε οι μεγαλύτεροι λογικά έχουν άλλη αντίληψη.. ξέρω γω;; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τετ Νοε 04, 2009 3:10 am | |
| Εντάξει, είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά να ξεφύγουν τόσο πολύ? τι να πω... τώρα εμείς ξεφεύγουμε, οπότε πίσω στο θέμα μας... Χάρι Ποτερ... | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Νοε 06, 2009 2:18 am | |
| Πωωωωωωωωω διαβαζα Χαρι Ποτερ απο πολυ μικρη ηλικια. τριτη δημοτικου ξεκινησα νομιζω. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Τετ Φεβ 10, 2010 8:57 pm | |
| - XxBloomitsaxX έγραψε:
- Mary Alice Brandon έγραψε:
- Μακάρι να διάβαζε και η μαμά μου... Θα είχα γλιτώσει πολλές γκρίνιες...
οντως!!αλλα που!!:P Πείτε τα! Κι εγώ χάρη στον Χάρι (λοοολ) έγινα βιβλιοφάγος. Εδώ και 3 χρόνια αν δεν διαβάσω μεγάλο βιβλίο είμαι έτοιμος να πατήσω τα κλάματα (Αστειεύομαι) αλλά με βοηθάει πάραπ ολύ στην ανάγνωση. Είχα σταματήσει για ένα διάστημα να διαβάσω εξωσχολικά και με δυσκολία έκανα ανάγνωση. Πήγα στο σπίτι ενός παιδιού και πήγα να διαβάσω λίγο από το 6. Και τί βλέπω; Πρώτη μέρα πολύσεως: 2005 ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!! Τα' παιξα. Επτά ετών ήταν όταν τ'άρχισε. Πιστεύω ότι χωρίς τον Χάρι Πότερ δεν θα υπήρχε λυκόφως. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Παρ Φεβ 12, 2010 9:27 pm | |
| Αυτο το τελευταιο μπορεις να το αναπτυξεις λιγο? | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Χάρι Πότερ Κυρ Φεβ 14, 2010 6:23 pm | |
| Είναι spam. Οπότε προειδοποίηση μην ξεφύγει κανείς. (Δεν εννοώ πως είστε χαζοί απλώς είναι εύκολο να ξεχαστήτε και να ξεφύγετε) - Σπόιλερ:
Ναί. Πιστεύω χωρίς Χάρι Πότερ δεν θα είχε γίνει το φόρουμ που όλοι γνωρίζουμε και κανείς δεν αγαπάει (υποννούμενο για το ξέρεις ποιο). Χάρι Πότερ: Βιβλία - ταινίες - ΜΑΝΙΑ! Αν δεν υπήρχε τέτοια μανία με τον Χάρι Πότερ, δεν θα έκανε το λυκόφως τόιση μεγάλη επιτυχία. Ούτε σαν ταινία αλλά ούτε σαν βιβλία. Θέλω να πω πως λίγες ταινίες έχουν καταφέρει να γίνουν διάσημες λόγω των βιβλίων. (Παράδειγμα: Ψωνίζω άρα υπάρχω, Μάρλεϋ ένας μεγάλος μπελάς και τώρα περιμένουν τον Πέρσυ Τζάκσον που πιστεύω θα έχει επιτυχία) Αν η ταινία λυκόφως δεν υπήρχε θα είχαν πουληθεί λιγότερα βιβλία κι εσύ, κι εγώ κι όλοι μας δεν θα μαθαίναμε ποτέ την ύπαρξη του.
| |
|
| |
| Χάρι Πότερ | |
|