| Ευρετήριο Βρικολάκων | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Ευρετήριο Βρικολάκων Πεμ Νοε 26, 2009 11:30 pm | |
| Οι αστερίσκοι (*) είναι οτι οι βρικόλακες έχουν κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα. Οι διεγραένοι (__) είναι οι νεκροί βρυκόλακες. Όταν είναι δύο ονόματα δίπλα-δίπλα είναι γιατί είναι ζευγάρι.
Η Σύναξη των Αιγύπτιων
Αμούν-Κέμπι Μπέντζαμιν*-Τία
Η Σύναξη του Αμαζονίου Ζαφρίνα* Καχίρι Σένα
Η Σύναξη των Βολτούρι Άρο*-Σουλπικία Κάιος-Αθηνοδώρα Μάρκος*-Διδυμία*
Η Φρουρά των Βολτούρι(μερικώς)
Άλεκ* Κόριν* Ντιμίτρι* Ρενάτα* Σαντιάγκο* Τζέιν* Τσελσι-Άφτον Φέλιξ Χάιντι
Η Σύναξη των Ιρλαδών
Μάγκι* Σιβόν*-Λίαμ
Η Σύναξη του Ντενάλι
Αϊρίνα-Λόρεντ Βασίλι
Ελεαζάρ-Κάρμεν Κέιτ*
Σάσα Τάνια
Η Σύναξη της Ολυμπιακής Χερσονήσου Έντουαρντ*-Μπέλλα* Κάρλαϊλ-Έσμ Ρένεσμι Ρόζαλι-Έμετ Τζάσπερ*-Άλις*
Οι Αμερικανοί Νομάδες(Μερικώς) Γκάρετ Μαίρη Πίτερ-Σάρλοτ Ρένταλ
Τζέιμς*-Βικτόρια*
Οι Ευρωπαόι Νομάδες(Μερικώς)
Άλιστερ* Τσαρλς*-Μακένα
Και ερωτώ η Βικτόρια κι ο Τζέιμς τί χάρισμα έχουν; | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Νοε 27, 2009 6:31 am | |
| Δεν σε πιστεύω βρε πως δεν ξέρεις τα χαρίσματα του Τζέιμς και της Βικτώρια. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία. Τεσπα, στην πρώτη ταινία ο ίδιος ο Εντουαρντ αποκαλύπτει το χάρισμα του Τζέιμς. Είναι ιχνηλάτης( ανιχνευτής κατά την συγγραφέα). Βρίσκει τον θήραμα του πιο γρήγορα απο τους άλλους βρικόλακες.
Για την Βικτώρια δεν γίνεται λόγος στις ταινίες, αλλά στα βιβλία γράφει πω η Βικτώρια έχει το χάρισμα να μπορεί να ξεφεύγει απο τον κίνδυνο. Για αυτό δεν μπόρεσαν να την σκοτώσουν οι λύκοι στην Νέα Σελήνη. Γιατί καταλάβαινε πότε πραγματικά κινδύνευε, και την έκανε.... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Νοε 27, 2009 9:10 pm | |
| Οκεϋ για την Βικτόρια καταλαβαίνω. Αλλά ανιχνευτής γίνεσε με προσπάθεια. Ο ΚΆΘΕ βρικόλακας το μπορεί αυτό. Στην νέα σελήνη, στο βιβλίο, λέει πως ο Έντουαρντ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε πολύ καλά. Θυμάσε; | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Νοε 27, 2009 9:21 pm | |
| Δεν μπορείς να έχεις πολλά χαρίσματα μαζί. Ο Τζέικ είχε αυτό το χάρισμα χωρίς να προσπαθήσει, απλά με την εξάσκηση έγινε καλύτερος. Όπως η Μπέλα. Αρχικά η ασπίδα της προστάτευε μόνο εκείνη, αλλά με την εξάσκηση μπόρεσε να προστατέψει και όλους τους υπόλοιπους....
Στην περίπτωση του Εντουαρντ όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν διαβάσεις το Midnight Sun θα δεις πως ο Εντουαρντ δεν προσπαθεί να ακούσει όσες περισσότερες σκέψεις μπορεί. Αντίθετα, εμποδίζει τις σκέψεις που δεν θέλει να ακούει, και ακούει μόνο της οικογένειας του. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Νοε 27, 2009 10:06 pm | |
| - Penny έγραψε:
- Δεν μπορείς να έχεις πολλά χαρίσματα μαζί. Ο Τζέικ είχε αυτό το χάρισμα χωρίς να προσπαθήσει, απλά με την εξάσκηση έγινε καλύτερος. Όπως η Μπέλα. Αρχικά η ασπίδα της προστάτευε μόνο εκείνη, αλλά με την εξάσκηση μπόρεσε να προστατέψει και όλους τους υπόλοιπους....
Στην περίπτωση του Εντουαρντ όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν διαβάσεις το Midnight Sun θα δεις πως ο Εντουαρντ δεν προσπαθεί να ακούσει όσες περισσότερες σκέψεις μπορεί. Αντίθετα, εμποδίζει τις σκέψεις που δεν θέλει να ακούει, και ακούει μόνο της οικογένειας του. Εννοείς Τζέιμς σωστά; Κι αυτό με τις σκέψεις το λέει και στο λυκόφως. Αυτό με την ασπίδα τώρα μου το χάλασες. Δεν διάβασα την Χαραυγή ακόμα . | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Τρι Δεκ 01, 2009 3:49 am | |
| Και τι περιμένεις; Τα νέα τα διαβάζουν φρέσκα. Όχι μπαγιάτικα Άντε, διάβασε τα επιτέλους. Να ξέρουμε και εμείς τι πρέπει να γράφουμε. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Σαβ Δεκ 05, 2009 5:12 pm | |
| - Penny έγραψε:
- Και τι περιμένεις; Τα νέα τα διαβάζουν φρέσκα. Όχι μπαγιάτικα
Άντε, διάβασε τα επιτέλους. Να ξέρουμε και εμείς τι πρέπει να γράφουμε. Μπήκα στο βιβλίο του Τζέικ χθες. Αν και, μην με βρίσεις, το ήξερα αυτό για την ασπίδα Που λες....Η Ρένεσμι τί θα έχει; | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Δευ Δεκ 21, 2009 12:56 am | |
| το αντιθετο του εντουαρντ, αντι να διαβαζει σκεψεις, τις μεταδιδει! | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Δευ Δεκ 21, 2009 9:28 pm | |
| Αααααααα!!!!Κι εγώ το θέλω αυτό. Μαμάαααα θέλω λεφτά. Δεν έχω *καλέ να δώσω στο παιδι" Οκευ πάρε Λοιπόν: Τί ήθελα να πω; Ρε σείς αν θυμάμαι καλά στο λυκόφως (ταινία) δεν λέει το χάρισμας του Τζάσπερ. | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Τρι Δεκ 22, 2009 1:54 am | |
| 'Εχεις δίκιο. Μόνο στην δευτερή ταινία γίνεται μια αναφορά αλλά άν το δει κάποιος που δεν έχει διαβασει τα βιβλία δεν καταλαβαίνει τι εννοεί η Βella. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Πεμ Δεκ 24, 2009 7:46 pm | |
| ε, στην ταινια τι περιμενετε? μην ξεφευγουμε πολυ ομως, για τα βιβλια ειναι εδω... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Δεκ 25, 2009 2:32 am | |
| - Maniana έγραψε:
- 'Εχεις δίκιο. Μόνο στην δευτερή ταινία γίνεται μια αναφορά αλλά άν το δει κάποιος που δεν έχει διαβασει τα βιβλία δεν καταλαβαίνει τι εννοεί η Βella.
Να κάνω ένα σπαμ; Καλά εγώ κα΄νω. Πάντα έχω δίκιπ :Ρ Λοιπόν....Συγγνώμη εγώ μερικούς δεν τους ξέρω. Από το μυαλί της τους έβγαλε η Στέφανι; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Παρ Δεκ 25, 2009 6:33 pm | |
| Οχι, θα τους γνωρίσεις όταν φτάσεις προς το τέλος... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Σαβ Δεκ 26, 2009 9:33 pm | |
| *Μυαλό. Εντάξει!!! Πφφφφφφφφφφφφ ένα συγχαρητίρια δεν έχω που τα έγραψα όλα ; Πλάκα κάνω | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Ευρετήριο Βρικολάκων Δευ Φεβ 22, 2010 3:01 am | |
| Εμενα το αγαπημενο χαρισμα και το θεωρω ποιο φοβερο (εκτος των Βολτουρι) ειναι της Ζαφρινα! Δεν τα σπαει? | |
|
| |
| Ευρετήριο Βρικολάκων | |
|