Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Ευτυχισμένο το 2010!!! Παρ Ιαν 01, 2010 6:22 am | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Λοιπόν, έφυγε μια χρονιά, λίγο άσχημη αν θέλετε τη γνώμη μου... λίγο βαρετή, λίγο... λίγο απ' όλα... (χωρίς κρεμμύδι) Αυτό που θέλω να πω είναι πως εύχομαι σε όλους, ανεξαιρέτως, καλή χρονιά, με υγεία, πάνω απ' όλα, επιτυχίες, χαρές... εύχομαι να έχετε ότι αγαπάτε, να είστε μαζί μ' αυτούς που αγαπάτε, κι επειδή αν ευχηθώ να μην συναντήσετε πίκρα θα είμαι υπερβολική και σουρεαλιστική, εύχομαι να συναντήσετε όσο το δυνατότερο λιγότερες... μην αφήσετε τίποτα να σας πάρει απο κάτω... ελπίζω μόνο η χρονιά που έφυγε (επιτέλους!!!) να μας άφησε και κάτι καλό πέρα απο απογοήτευση και απαισιοδοξία... (τουλάχιστον σε μένα αυτό άφησε) Αυτό λοιπόν είναι το πρωτο ποστ που γίνεται στο φόρουμ... ελπίζω να είναι γουρλίδικο... ζητώ συγγνώμη που τόσο καιρό σας είχα εγκαταλήψει και που θα αναγκαστώ να το ξανακάνω σύντομα... σας ευχαριστώ όλους που στηρίζετε το φόρουμ και εμένα απο τα βάθη της καρδιάς μου... | |
|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Ευτυχισμένο το 2010!!! Σαβ Ιαν 02, 2010 5:26 am | |
| Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!
Καλή Χρονιά!!Αλλά δεν το είχα προσέξει κι έκανα νέο τόπικ στις ανακοινώσεις. Πάω να το σβήσω.!! | |
|