Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Κυρ Ιαν 17, 2010 11:09 pm | |
| Λοιπόν, παρατήρησα τελευταία ότι τα άτομα που άφησα στο ποδαρι μου δεν εμφανίζονται... για την Πεννυ ξέρω ότι έχει πρόβλημα με το ιντερνετ... για τη Μανιανα μονο υποθεσεις μπορω να κανω... μετα απο πολλη σκεψη αποφασισα να τις απαλλαξω απο τα καθηκοντά τους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνουν για να τα εκτελούν, και να τις αντικαταστήσω... τους λόγους που μοιράζω θέσεις κάποιοι τους γνωρίζετε, κάποιοι αλλοι οχι... δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο λόγω σχολείου να ασχοληθώ μόνο εγώ με το φόρουμ, ούτε θέλω όμως να το κλείσω... αλλωστε το φορουμ δεν το εκανα για μενα, για εσας το εκανα... φυσικα οσο μπορώ θα μπαίνω... η αίτηση είναι ίδια με την προηγούμενη... - Σπόιλερ:
Όνομα: (όχι επίθετο, προς Θεού) Ηλικία: Θέση: (δηλαδή αν θέλετε να γίνετε admin ή mod) Τάξη ή επάγγελμα: Άλλες δραστηριότητες:
Επίσης θέλω να μου γράψετε κι ένα κείμενο όπου θα αναλύετε τους λόγους που κάνατε την αίτηση, ποια στάση σκοπεύετε να κρατήσετε απέναντι στα μέλη, πόσο χρόνο μπορείτε και θέλετε να διαθέσετε στο φόρουμ, αν έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να εφαρμώσετε οι ίδιοι, πως θα αντιμετωπίσετε παράγοντες που έχουν σκοπό να βλάψουν τα μέλη και το φόρουμ και ότι άλλο θέλετε να αναφέρετε...
Καλό θα είναι να είστε διατεθιμένοι να δώσετε και τηλέφωνο γιατί θα θέλω να έχω μια κάποια επικοινωνία με τα 2 αυτά άτομα...
όσοι ενδιαφερονται να μου στείλουν τις αιτήσεις τους εντός 2 εβδομάδων, δηλαδή μεχρι το τέλος του μήνα... | |
|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Δευ Ιαν 18, 2010 1:05 am | |
| Γιατί μου το κάνεις αυτό; Δεν μπορώ....να αντισταθώ!!! Δεν θα νικήσω αλλά θέλ πολύ να δηλώσω!!! | |
|
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Παρ Ιαν 22, 2010 9:06 pm | |
| | |
|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Σαβ Ιαν 23, 2010 4:38 am | |
| ναι, και για οποιον αλλο δεν ειναι ξεκαθαρο... | |
|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Σαβ Ιαν 23, 2010 4:41 am | |
| Μαρία μου στις 31 λίγει; (ούτε γάλα να ήταν) | |
|
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Βοηθητικοί admin και mod 2ος γύρος Τρι Φεβ 02, 2010 1:03 am | |
| | |
|