| administrator/alpha | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 10:12 pm | |
| Λήξη χρόνου αιτήσεων... η Penny αποσύρεται απο διαχειρίστρια και τη θέση της καταλαμβάνει... Εάν κάποιος αμφιβάλει για την εγκυρότητα της επιλογής μπορεί να ζητήσει δημοσιευση της αίτησης... (θα την έβαζα αλλά θα κολλήσω το μηχανημα τώρα) Δεσποινα, σου εύχομαι καλή επιτυχία και σ' ευχαριστώ πολύ για την αίτηση όπως φυσικα ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη... | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 10:15 pm | |
| Μαρακι μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για την εμπιστοσυνη που μου δειχνεις..!!! Θα προσπαθησω να σε βγαλω ασπροπροσωπη..!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 10:20 pm | |
| Εγώ σε ευχαριστώ για την προσφορά σου!!! θα σου στείλω πμ με το κινητό μου, είτε στειλ' το μου κι εσύ, ειτε κανε μου αναπάντητη... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 11:13 pm | |
| Μαράκι εγώ - χωρίς να θέλω να ψωνιστώ πολύ (μόνο λίγο) - σκεφτόμουν πως κάπως έτσι θα λήξει. Όχι επειδή γνωριζόμαστε πολύ κτλ, κτλ. Αλλά επειδή η Ντέπυ κι εγώ είμαστε τα παλιότερα μέλη. Και θεωρώ πως νοιαζόμαστε κι οι δύο για το φόρουμ και - όπως σου είπα και με ΡΜ - η Ντέπυ ξεσκίζεται.
Είμαι σίγουρος πως θα΄εχουμε τέλεια συνεργασία. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 11:16 pm | |
| δεν ειναι θεμα του ποσο παλιος εισαι ή ποσο καλα γνωριζομαστε... ειναι θεμα κινητικοτητας και πρακτικης... Το καλό που σας θελω... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Κυρ Ιαν 31, 2010 11:18 pm | |
| έχω και ωραίο ρανκ!!! Ωραία!!! Δεν το'πιασα αυτό.. | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Δευ Φεβ 01, 2010 1:01 am | |
| Mν ανησυχεις...!!!! Aπο εμενα, θα γινεται τουλαχιστον, μια φορα την ημερα συνδεση (εκτος απροοπτου, βεβαια..)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Depi Dimi στις Δευ Φεβ 01, 2010 1:15 am, 1 φορά | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Δευ Φεβ 01, 2010 1:08 am | |
| Το πολύ-πολύ να την σκυλοβρίζω. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: administrator/alpha Δευ Φεβ 01, 2010 1:50 am | |
| το πολύ πολύ να κατέβω Αθηνα να σε κανω με τα κρεμυδακια... ξεφευγουμε, mod... | |
|
| |
| administrator/alpha | |
|