| Ψιλή κουβέντα | |
|
+13InAkI CuLLen Ms Linkin Park Geo LizCullen Roxany Black Penny Maniana Esme Anne Cullen lumosfan Firebolt Macguyver Troy Bolton Mary Alice Brandon 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Παρ Φεβ 05, 2010 12:56 am | |
| Αχ, μακάρι να έρθει και σε μας εκείνο το αύριο, για να πάρω κι εγώ βαθμούς Β' τριμήνου. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Παρ Φεβ 05, 2010 4:49 am | |
| Τί λέτε, ρε;;; Εγώ....Αν δεί η μάνα μου τους βαθμούς...Αντίο...Ψάξτε γι'άλλο mod. Ισως μπορώ ακόμη να σωθώ από τα "ασήμαντα" μαθήματα για να πάρω έξτρα βαθμούς. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Παρ Φεβ 05, 2010 9:33 pm | |
| Εσύ μικρέ κοιτα να ανοιξεις κανενα βιβλιο να βαλεις τιποτα στο κεφάλι σου... Ρε Γεώργιε senior, βαλτος εισαι να μας τρελανεις? θες να παρεις βαθμούς? εκτος αν εισαι σιγουρος οτι θα τα πας τελεια, εκει παω πασο... δεν έχω παραπονο, 18,1 έβγαλα... αυτος ο Μουρελάτος με χαντάκωσε... Αλγεβρα 15, γεωμετρια 14... ακουτε? επειδη δεν του εγραψα καλα... το οτι δεν 8 στις 10 φορες που θα εχουμε μαζι του θα του πω μαθημα δεν το κοιταει... θελω διαβασμα λεει... άι σιχτιρ, νευριασα παλι... | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Κυρ Φεβ 07, 2010 11:30 pm | |
| μια χαρά βαθμό έβγαλες καλέ...αλλά έχει δίκιο τα μαθηματικά σου έριξαν πολύ τον μέσο όρο. εμένα μου τον είχανε ρίξει τα αρχαία...σε όλα από 17 και στα αρχαία ου να μου χαθεί από δω μου έβαλε 14..... είναι να τρελαθούμε και να πηδηχτούμε από τα παράθυρα... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 08, 2010 2:29 am | |
| Ανέβασα μέσο όρο σε τεχνολογία και βιολογία. Πιστεύω αν ανέβει ο μέσος όρος μου θα έχω κανένα 14-15 | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 08, 2010 4:05 am | |
| εγώ ανέβασα κατά κάποιο τρόπο τα αρχαία και τα μαθηματικά και λίγο την χειμία... και την τεχνολογία...τώρα το θέμα είναι να ανέβω να πατήσω το 17 μισό γιατί αντίο λάπτοπ και ίντερνετ.... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 08, 2010 9:59 pm | |
| LOOOL Εμείς όλη η τάξη είχαμε το βιβλίο κάτω από το θρανίο (διαγώνισμα γεωγραφίας). Μας έπιαδε όλους. Εμένα τελευταία...Φτου!!! Μηδενιστήκαμε όλοι. | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Τρι Φεβ 09, 2010 12:26 am | |
| εεεμ αυτ5ά έχουνε τα σκονάκια... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Τρι Φεβ 09, 2010 2:43 am | |
| Αντι να ανοιξετε κανενα βιβλιο λεω εγω... μα ολη η ταξη με βιβλιο? μονο οταν γραφετε να πειτε να διαβασετε σε μαθηματα τυπου γεωγραφια, ιστορια, θρησκευτικα, βιολογια κτλ για να εχετε ενα καλο γραπτο κατευθειαν ανεβασατε... ρε παιδια, δεν θελει μεγαλη προσπαθεια... λιγο θελει... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Τετ Φεβ 10, 2010 4:27 am | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Εσύ μικρέ κοιτα να ανοιξεις κανενα βιβλιο να βαλεις τιποτα στο κεφάλι σου...
Ρε Γεώργιε senior, βαλτος εισαι να μας τρελανεις? θες να παρεις βαθμούς? εκτος αν εισαι σιγουρος οτι θα τα πας τελεια, εκει παω πασο... δεν έχω παραπονο, 18,1 έβγαλα... αυτος ο Μουρελάτος με χαντάκωσε... Αλγεβρα 15, γεωμετρια 14... ακουτε? επειδη δεν του εγραψα καλα... το οτι δεν 8 στις 10 φορες που θα εχουμε μαζι του θα του πω μαθημα δεν το κοιταει... θελω διαβασμα λεει... άι σιχτιρ, νευριασα παλι... Που να ξεσκονίζω αράχνες τώρα... | |
|
| |
marialouiza Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΙΓΙΟ
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma:
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Τετ Φεβ 10, 2010 7:33 pm | |
| The most recent cover of OK! magazine makes the grand assertion that New Moon co-stars Robert Pattinson and Kristen Stewart are engaged. However, as E! is quick to note that in the actual article, no mention of an engagement is made.
Instead, it seems that the two are simply acting like their married, which isn't exactly the same thing. An inside source tells the tabloid that Kristen will frequently look for Rob by asking, "Has anyone seen my husband?" and he reciprocates with, "Have you met my lovely wife, Kristen?"
While they are not engaged, they may very well be hooking up after hours in the hotel where the cast is staying in Vancouver, like the article states. Sort of like the extended version of their tryst at the Kings of Leon concert hookup. Meanwhile, neither one of them is ready to admit to a damn thing. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Παρ Φεβ 12, 2010 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Παρ Φεβ 12, 2010 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Σαβ Φεβ 13, 2010 4:11 pm | |
| μα συγγνωμη, καθονται και ασχολουνται με το αν συμπεριφερονται σαν ζευγαρι μεταξυ τους ο Pattinson και η Stewart? και μετα πιο κατω μιλανε για αρπαχτες? δηλαδη το επομενο βήμα ειναι να βαλουν καμερες στα δωματια τους και να καταγραφουν τι ωρα κοιμουνται, τι ωρα πανε τουαλετα, τι ωρα συνουσιαζονται... και μετα θα βαλουν και μικροτσιπ στη μητρα της Kristen για να βλεπουν ποιος μπαινει και ποιος βγαινει... ενταξει να ασχοληθουν με το "φαινεσθαι", αλλα οχι και με το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του... μην τρελαθουμε κιολας δηλαδη και πηδηχτουμε απ' τις μπαλκονοπορτες... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Σαβ Φεβ 13, 2010 4:39 pm | |
| Ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει ή τί μπαίνει και τί βγαίνει; Γιατί εκτός από λουκάνικα..αν ο Πάτινσον είναι ανίκανος θα βάζει και δ...Καλά δεν το λέω!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 15, 2010 3:00 am | |
| | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 15, 2010 3:18 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 15, 2010 6:01 am | |
| θα σου 'λεγα τωρα, αλλα εχε χαρη που ειμαστε σε δημοσια συζητηση... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 15, 2010 4:26 pm | |
| Προηδοποιώ:γκουχ, γκουχ!!! Χρηστός Κι Απόστολος Γκλέτσος. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Σαβ Φεβ 20, 2010 2:17 am | |
| Απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια, πετα μου εναν κεφτε ωχ το ματι μου εχουμε γινει εδω μεσα... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Σαβ Φεβ 20, 2010 2:59 am | |
| 1) Σήμερα, το βράδυ, ψάρι θα φάω. 2) Αν περάσεις έξω απ'την πόρτα μου θα σε φιλοξενήσω και δεν θα σε αφήσω να φύγεις. Κι αν σ'αφήσω θα κρατήσω τα μάγουλά σου για ενθύμιο. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Σαβ Φεβ 20, 2010 5:48 am | |
| ασ' το καλυτερα, που θα βγαζω εγω μετα σπυρακια καθε μηνα? | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 22, 2010 4:07 am | |
| Μμμμμμμμμ......Κρυάδες...Χεχε..Μαράκι τί άλλα νέα; | |
|
| |
nati13 Human
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 22, 2010 4:42 am | |
| Άμα κρυώνεις ντύσου μη κρυώσεις. Σε θέλουμε. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Ψιλή κουβέντα Δευ Φεβ 22, 2010 4:45 am | |
| | |
|
| |
| Ψιλή κουβέντα | |
|