| Αγαπημένο κεφάλαιο | |
|
+6Penny Geo hopealice Depi Dimi Maniana Mary Alice Brandon 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Αγαπημένο κεφάλαιο Σαβ Αυγ 01, 2009 8:51 pm | |
| Ποιο ήταν το αγαπημένο σας κεφάλαιο απο το βιβλίο και γιατί?
Δεν μπορώ να πω ότι έχω καποιο αγαπημένο κεφάλαιο απο το New Moon... γενικώς, δεν με ενθουσίασε σαν βιβλίο... όχι όσο τα αλλα τουλάχιστον... | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Τρι Αυγ 18, 2009 6:17 am | |
| Εκει περα που ξανα βρισκεται με τον Τζεηκ! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Σαβ Αυγ 29, 2009 7:22 pm | |
| Λοιπόν... Αγαπημένο κεφάλαιο στην Νέα Σελήνη... Θα έλεγα πως ήταν το 3ο... Άσχετα με τον αποχωρισμό, μου έδωσε τόσα πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα.... Πράγμα που δεν έχει κάνει άλλο βιβλίο μέχρι τώρα... | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Πεμ Σεπ 03, 2009 12:41 am | |
| Το τριτο και το κεφαλαιο που ο Εντ της μιλαει στο αεροπλανο.... Αυτο το βιβλιο σε κανει να αλλαζεις σε καθε κεφαλαιο διαθεσεις :Ρ | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Πεμ Σεπ 03, 2009 1:08 am | |
| Ναι εννοείται... και απ'την μια μες την καλη χαρα με τον Jake, και απ' την αλλη αντε τρεχα να προλαβεις τον Ed στην Voltera...!!!!!!!! :P | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Κυρ Σεπ 06, 2009 12:23 am | |
| βασικα δεν εχω αγαπημενο κεφαλαιο. μου αρεσει πολυ το παρτυ και μετα από το ''Επισκέπτης'' και περα. δηλαδη όσο παίζουν οι Κάλλεν. Για να είμαι ειλικρινής δεν με εντυπωσίασε. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Κυρ Σεπ 06, 2009 9:01 pm | |
| Κι εμένα το Επισκέπτης μου αρέσει που έρχετε η Άλις και το πάρτυ. | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Κυρ Σεπ 06, 2009 9:42 pm | |
| Δεν ξέρω αν είναι αυτό το αγαπημένο μου κεφάλαιο, αλλά όταν η Άλις είπε στην Μπέλα πως ο Εντουαρντ είναι στους Βολτούρι, ταράχτικα τόσο πολύ που νόμιζα πως έφαγα σφαλιάρα.... | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Σαβ Οκτ 31, 2009 3:37 am | |
| Ψηφοφορία.. Δεν ξέρω απλά το λατρεύω... | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Σαβ Οκτ 31, 2009 3:42 am | |
| Το κεφαλαιο οπου γινεται η ψηφοφορια για την Μπελα και ο Εντουαρντ της λεει για τον γαμο. <3 | |
|
| |
InAkI CuLLen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Kavala (alla oxi thn polh xD)
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Τρι Ιαν 05, 2010 6:29 pm | |
| Βασικά εμένα ήταν το αγαπημένο μου βιβλίο πριν βγει η Χαραυγή. Μου αρέσει περισσότερο γιατί μου δημιουργούσε πολλά καλά συναισθήματα, μετά άσχημα γιατί φεύγει και την αφήνει και αυτή είνια χάλια και....είναι καταπληκτικό το πόσο παραστατικά τα παρηστάνει... Αλλά το αγαπημένο μου κεφάλαιο είναι η Αλήθεια. Που τις λέει την αλήθεια του δηλαδή ότι την αγαπάει...είναι καταπληκτικό κεφάλαιο... | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο κεφάλαιο Δευ Φεβ 22, 2010 2:11 am | |
| Εμενα τα αγαπημενα κεφαλαια ειναι απο το ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ και μετα! | |
|
| |
| Αγαπημένο κεφάλαιο | |
|