| Εκλειψη! | |
|
+7Penny hopealice Victoria XxBloomitsaxX Macguyver Mary Alice Brandon Maniana 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Σαβ Οκτ 31, 2009 3:07 am | |
| Δεν μπορω να εκφερω ακομη αποψη για το εαν θα ειναι η καλυτερη ταινια. Εχει νομιζω το πιο "Πιασαρικο" θεμα για τον κινηματογραφο αλλα μεχρι να δω ενα τουλαχιστον τρειλερ της ταινιας, δε θα ησυχασω. Μεσω τουιτερ, βλεπω πως ο σκηνοθετης ειναι μεγαλο καλλιτεχνης. Παιζει πολυ ομορφα με τα χρωματα και πιανει πολυ καλες γωνιες.
Αυτο με ενθαρυνει. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Παρ Νοε 27, 2009 9:12 pm | |
| - Maniana έγραψε:
- Ναι κ εγω το διαβασα αυτο. Αυτη που παιζει την Μπελλα ειναι πολυ ψωνιο ομως... Αυτη να εδιωχναν
Τί λες μωρέ που θα βγάλουν την Κρίστεν; Τον Τ΄ζεικομπ να βγάλουν. Πήρε 12 κιά σε μυς. Δεν του κάνει καλό αυτό. Τον βλέπω να πέρνει ναρκωτηκά στο τέλος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Penny στις Παρ Νοε 27, 2009 9:26 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση μηνύματος, για απρεπη λέξη...) | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Παρ Νοε 27, 2009 9:25 pm | |
| Τι λες βρε που θα διώξουν τον Τζεικ. Το παιδί ειναι αστέρι(πω πω δεν το πιστεύω πως το γράφω εγώ αυτό....) Και πήρε τα κιλά για να ανταποκριθεί στο ρόλο που έχει. Όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοι το κάνουν αυτό. Πχ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπορεί να πάρει 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα για να παίξει ένα ρόλο, και μετά να τα χάσει αμέσως. Εκτός αυτού, ο Τζέικομπ, μια χαρά σωματάκι έχει κάνει. Και δεν παίζει να έφτιαξε αυτό το κορμί χωρίς γυμναστική.
Και πρόσεχε λιγάκι τις εκφράσεις σου βρε. Διορθώνω το μήνυμα σου, αλλά να μη το ξανακάνεις οκ; | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Παρ Νοε 27, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Σαβ Νοε 28, 2009 4:41 pm | |
| Για να σε διόρθωσε κάτι θα πήρες... όσον αφορά τον Τέιλορ, απέκτησε γυμνασμένο σώμα με γυμναστική και διατροφή... δεν είναι ότι ήθελε να κάνει κανονικό body building για να πέσει στα αναβολικά... απο κει και πέρα αν του δίνανε καμια βιταμίνη ή καμια πρωτεινούλα δεν ξέρω... αλλά ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς ορμόνες κτλ... | |
|
| |
petilian Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2009 Ηλικία : 36 Τόπος : Nafplio
Character sheet Favorite Character: Charisma:
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Κυρ Δεκ 20, 2009 7:46 am | |
| Μακαρι να μην αργισει πολυ..εχω περιεργεια να δω την συνεχεια.. | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Τρι Δεκ 22, 2009 1:47 am | |
| lol μου φαινονται αιωνες.. ανυπομονω | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Τρι Δεκ 22, 2009 2:00 am | |
| Eίδατε το οfficial poster ?? Ορίστε : - Σπόιλερ:
Voila!!! | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Τρι Δεκ 22, 2009 2:01 am | |
| Το ειδα. Θεεικο | |
|
| |
petilian Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2009 Ηλικία : 36 Τόπος : Nafplio
Character sheet Favorite Character: Charisma:
| Θέμα: Απ: Εκλειψη! Τρι Δεκ 22, 2009 4:22 am | |
| τελειο ηταν και τωρα εχω πιο πολυ αγωνια... | |
|
| |
| Εκλειψη! | |
|