| Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα | |
|
+12Alice Cullen Ms Linkin Park LizCullen Roxany Black Geo Depi Dimi Penny XxBloomitsaxX Victoria Macguyver Mary Alice Brandon Maniana 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 7:02 pm | |
| Ναι, ειπαμε ειναι addictive book , αλλα οχι κι ετσι! | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 7:03 pm | |
| εγώ πληγώθηκα...αλλά μετά είδα την πόρσε της άλις και αυτή η μεγάλη τρύπα έκλεισε για πάντα γιατί κατάλαυα .......χιχι | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:03 am | |
| Alice... τι να πω... τόσο έντονη αντίδραση? που να συνέβαινε και στην πραγματικότητα... με τα υπογλώσσια θα σ' είχανε... | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:11 am | |
| είμαι πολύ ευαισθητούλα σε τέτοια θέματα.... να την αφήνει όλο της το είναι δεν είναι και λίγο....μπήκα στη θέση της και προσπάθησα να κατανοήσω τον πόνο της την ψυχολογία της.... και η τρύπα μου δημηουργήθηκε εκείνη την στιγμή....να ξέρατε πόσο φριχτός είναι ο πόνος.... σαν να σου συνθλήβουν αργά και βασανηστικά την καρδιά σου...δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο εκτός από τις αχνές αναμνήσεις που έχεις κρατήσει από το πρόσωπό του.....και αυτό το πρόσωπο δεν είναι όποιο και όποιο... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:26 am | |
| καταφερες και ταυτίστικες τόσο έντονα? εκτός, φυσικά αν το έχεις βιώσει, δεν θέλω γίνω αδιακριτη... | |
|
| |
harry potter harry Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 29
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:26 am | |
| | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:30 am | |
| όχι δεν το έχω βιώσει και εύχομαι να μην μου συμβεί....και να σου πω την αλήθεια έχω ταυτιστεί με κάθε κοπέλα από το λυκόφως και γενικός από την σάγκα....αλλά αυτή ήταν η χειρότερη ταύτησή μου...δεν θέλω να θυμάμαι αυτά τα κεφάλαια......when edward left bella.... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:33 am | |
| εσύ ψυχολόγος θα έπρεπε να γίνεις... πρώτη φορά ακούω για τέτοια περίπτωση... τέλεια ταύτιση με χαρακτήρα, και μάλιστα πλαστο... συγχαρητήρια... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Ιαν 25, 2010 4:37 am | |
| ναι μόνο έτσι καταλαυαίνω την αξία του συγκραφέα και του βιβλίου και καταλαυαίνω τι μπορεί να σου τύχει.....αχ μακάρι να μην πόναγε τόσο η κοπελιά....α ρε μπέλλα τι τραβάς... | |
|
| |
m+r Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : new york
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Φεβ 22, 2010 1:42 am | |
| i ali8eia einai pws den me niazei gia tin bella alla stenaxori8ika gia 2 logous giati den 8a epeze poli o edward kai giati itan distixismenos otan tin afise | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Φεβ 22, 2010 2:05 am | |
| Προσωπικα δεν γνωριζα οτι θα ειχε αυτη την καταληξη στην Νεα Σεληνη. Εκεινη την στιγμη ενοιωθα τον πονο της Μπελλα, εκλαιγα με λυγμους κουκουλωμενη στο κρεβατι μου. Κρατουσα το βιβλιο αγκαλια και μια το εκλεινα και μια το ανοιγα για να δω ότι ολα ηταν ψεματα. Εκεινη την περιοδο που διαβασα την Νεα Σεληνη ηταν καλοκαιρι και δεν ειχα ορεξη να βγω μαζι με τις φιλες μου. Ενιωθα ενα τεραστιο κενο μεσα μου. Βιωνα τον πονο της Μπελλα. Ηταν φριχτο.... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Φεβ 22, 2010 2:07 am | |
| - m+r έγραψε:
- i ali8eia einai pws den me niazei gia tin bella alla stenaxori8ika gia 2 logous
giati den 8a epeze poli o edward kai giati itan distixismenos otan tin afise θα μπορούσες σε παρακαλώ να μην γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες γιατί είναι ένας από τους βασικούς κανόνες του φόρουμ. και πρέπει τα μέλη να βοηθάνε την δουλειά που κάνουνε οι διαχειρηστές. πρέπει να υπάρχει μια τάξη. edit by: Depi Dimi Alice, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου, αλλα εχει γινει ηδη συσταση στο καινουριο μελος, σε αλλη θεματικη ενοτητα. Την επομενη φορα, αφησε τους διαχειρηστες να το επιβλεψουν, ή αν δεν το προσεξουμε στειλε μας ενα πμ. Ευχαριστω πολυ...!!! | |
|
| |
JacobBlack<3 Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 06/05/2012
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma:
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Κυρ Μάης 06, 2012 1:32 am | |
| συμφωνω με την Ms Linkin Park... | |
|
| |
| Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα | |
|