| Edward Cullen | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Edward Cullen Πεμ Αυγ 06, 2009 4:28 am | |
| Πιστευετε πως ο Ρομπ ειναι πολυ ψυχρος για ν ειναι ο Εντουαρντ. Αυτο την διαφωνια εχω με τους γνωστους μου.
Πειτε μας την γνωμη σας! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Πεμ Αυγ 06, 2009 4:30 am | |
| Η αλήθεια είναι πως ώρες ώρες είναι σαν μπασμένο, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... άσε που ούτε καν έχει σπουδάσει το παιδί υποκριτική... | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Πεμ Αυγ 06, 2009 4:33 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Πεμ Αυγ 06, 2009 4:37 am | |
| Συμφωνω... αν και δεν έχει και πολύ ωραίο σώμα, στην πρώτη ταινία τουλάχιστον... εκεί που ανοίγει το πουκαμισάκι για να δει η Bella το δερμα του στον ήλιο φαίνεται ένα μικρούλι σωσίβιο... :P | |
|
| |
InAkI CuLLen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Kavala (alla oxi thn polh xD)
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Τρι Ιαν 05, 2010 7:05 pm | |
| Είμαι τρελή φαν του Ρόμπερτ και πρέπει να πώ ότι μου άρεσε έτσι οπως έπεζαι...Δεν νομίζω ότι ήταν ψυχρός γιατί αυτό πρέπει να κάνει...στο Βιβλίο ο Έντουαρντ είναι ψυχρός με την Μπέλλα στην αρχή μέτά μαλακώνει οπότε αυτό έπρεπε να βγάλει και στο ρόλο του...!! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Τρι Ιαν 05, 2010 8:37 pm | |
| ^ειμαι να συμφωνησω... Τι θελατε δηλαδη..?? Απο το Λυκοφως να κραταει ο Edward ''αιχμαλωτη'' την Bella...??? - Σπόιλερ:
Οπως στην Εκλειψη..?????
Kαι οσο για το σωμα του, δν θελω να ακουω βλακειες... Ειδατε πως ηταν στο New Moon... | |
|
| |
InAkI CuLLen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Kavala (alla oxi thn polh xD)
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Τετ Ιαν 06, 2010 9:20 pm | |
| Αν και μένα μου άρεσε και στο Twilight, αλλά πρέπει να συμφωνήσω ότι στο New Moon είναι θεοκούκλαρος (που λέει και μια φίλη μου ) | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Πεμ Ιαν 07, 2010 7:51 pm | |
| Όντως στο new moon ήταν κουκλος... σε αντίθεση με το twilight που ήταν πιο κουμπωμένος (ενώ ο edward περιγράφεται πιο κουλ) τον χάλαγε λίγο αυτή η συμπεριφορά... | |
|
| |
sweety Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Edward Cullen Τετ Απρ 07, 2010 3:09 am | |
| Πιστευω πως ο ρομπ ταιριαζει ως εντ (παρολο που δνε μου αρεσει ο Εντ) γιατι ετσι οπως μιλαει και κινητε στην ταινεια του μοιαζει πολυ, βεβεα ετσι οπως τον εχουν χλομιασει δεν xmxm. | |
|
| |
| Edward Cullen | |
|