| Λυκοφως | |
|
+7Iathen Macguyver Penny XxBloomitsaxX Victoria Mary Alice Brandon Maniana 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Λυκοφως Πεμ Αυγ 06, 2009 4:32 am | |
| Πως και ποτε μαθατε για το Λυκοφως ?? Ποτε διαβασατε το πρωτο βιβλιο ? | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Πεμ Αυγ 06, 2009 4:36 am | |
| Για να πω την αλήθεια πρώτα είδα την ταινία και μετά απο κανένα μήνα και βάλε διάβασα το βιβλίο... | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Πεμ Αυγ 06, 2009 4:39 am | |
| Ντροπη απιστη :P xaxa Εγω ειχα διαβασει και τη Νεα Σεληνη και μετα ειδα την ταινια | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Πεμ Αυγ 06, 2009 10:46 pm | |
| Είχε βγεί κιόλας η ταινία και είχα δεί ότι έγινε ντόρος και για να πω την αλήθεια μου κακοφάνηκε επειδή μιλούσαν μονάχα για τον "κούκλο" Edward και τίποτα άλλο. Όλες στην τάξη διάβαζαν τα βιβλία και μου σπάγαν τα νεύρα, μέχρι που έφτασε και η σειρά της μίας από τις κολλητές μου. Διάβασε το βιβλίο της άρεσε και με παρακαλούσε να το αρχίσω κι εγώ για να έχει κάποια να συζητάει τα περί Twilight.. :Ρ Τί να κάνω; Της το χρωστούσα επειδή πριν λίγο καιρό είχε διαβάσει κάτι που της είχα προτείνει εγώ. Το διάβασα και μου άρεσε, δεν τρελάθηκα, αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρων. Μετά είδα την ταινία... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... xΡ | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Αυγ 11, 2009 8:30 pm | |
| εγω επισης,πρώτα ειδα την ταινια κ μετα διαβασα τα βιβλια!!κ μπορω να πώ οτι ειναι πολυ καλό βιβλίο κ ενδιαφέρον!! | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 5:14 am | |
| Εγώ μέχρι πριν λίγο είχα άγνοια για το όλο θέμα, αλλά μόλις πριν λίγο είδα την ταινία, και με εντυπωσίασε. Στάνταρ θα διαβάσω και τα βιβλία, τα οποία απο ότι έχω μάθει είναι καταπληκτικά. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 7:48 am | |
| Αξίζει τον κόπο... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 4:15 pm | |
| Μου κίνησε το ενδιαφέρον η ταινία μπορώ να πω. Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει ακόμα αλλά που θα μου πάνε. | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 4:55 pm | |
| Σχεδόν πριν 3 βδομάδες μιλώντας με την αδελφή μου για βιβλία μου είπε πως έχει διαβάσει 3 βιβλία(αν δεν κάνω λάθος), και πως μια φίλη της διαβάζει το τελευταίο στην αγγλική έκδοση. Για να πω την αλήθεια δεν μου κίνησε την περιέργεια, αν και όσα μου είπε ήταν καλά, αλλά οι λυκάνθρωποι και τα βαμπίρ δεν αποτελούν θέμα που θα με έπειθαν να διαβάσω ένα βιβλίο. Όταν μου είπε η Μαρία πως έχει φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα, εντυπωσιάστηκα και σκέφτηκα: Τι στο καλό έχουν αυτά τα βιβλία που έχουν κολλήσει τόσο. Απο καθαρή περιέργεια εχτές νοίκιασα την ταινία και ήμουν σύγουρη πως θα βαρεθώ μέχρι αηδίας. Την είδα 2 συνεχόμενες φορές, και αν δεν νύσταζα θα την έβλεπα και 3η. Με κατέπληξε. | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 4:59 pm | |
| αν σου αρεσε η ταινια το βιβλιο θα σου φανει επισησ πολυ πιο υπέροχο!!! μολις το διαβασεις πες μας ενυπώσεις!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 12, 2009 6:32 pm | |
| Όντως, η ταινία δεν είναι τίποτα μπροστά στο βιβλίο... (ξέρεις δα τι τα κάνουνε τα κακόμοιρα τα βιβλία που γίνονται ταινίες... δεν είναι σεναριογραφοι αυτοί, χασάπιδες είναι... :P ) | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Δευ Αυγ 17, 2009 1:17 am | |
| Όντως έχετε δίκιο. Το βιβλίο είναι ασύγκριτα καλύτερο απο την ταινία. Δεν μπορούσα να ξεκολήσω, τόσο που την Παρασκευή ήμουν πρωί και νύχτα στην δουλειά, και το πρωί πήγα έχοντας κοιμηθεί μόνο 2 ώρες, και όταν γύρισα σπίτι δεν κοιμήθηκα για να τελειώσω το βιβλίο, και τελικά πήγα στην δουλειά και όταν δεν είχα κάτι να κάνω διάβαζα τη νέα σελήνη. Περιττό να σας πω πως στις 6 το πρωί ήμουν ένα ράκος. Είχα να κοιμηθώ 24 ώρες, έφυγε και ο Εντουαρτ και ήμουν άστα να πάνε. Καταραμένε βρυκόλακα τι μου έκανες...... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Δευ Αυγ 17, 2009 7:13 am | |
| Μωρε Πέννυ! Σαν και ειπες να γίνεις twilighter, του 'δωσες και καταλαβε! | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Αυγ 18, 2009 12:04 am | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Μωρε Πέννυ! Σαν και ειπες να γίνεις twilighter, του 'δωσες και καταλαβε!
Μωρέ Μαρία.... Λές και δεν με ξέρεις. Αν πορωθώ με κάτι δεν σταματάω με τίποτα. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Αυγ 18, 2009 5:44 am | |
| Μα, βρε κούκλα μου, να χάνεις και τον ύπνο σου? | |
|
| |
Maniana Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Αυγ 18, 2009 6:03 am | |
| Kαι εγω ειχα ριξει κατι ξενυχτια :P Ειναι πορωση... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τετ Αυγ 19, 2009 1:19 am | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Μα, βρε κούκλα μου, να χάνεις και τον ύπνο σου?
Δεν ήταν ούτε η πρώτη και στάνταρ δεν θα είναι και η τελευταία φορά που δεν θα κοιμηθώ για να τελειώσω ένα βιβλίο. Και για να το θέσω καλύτερα.... Θυμάστε τι έλεγε ο Edward: Όταν πίνουμε αίμα, ανθρώπινο αίμα, μας πιάνει ένα είδος φρενίτιδας. Εγώ μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοούσε, γιατί και εμένα με πιάνει φρενίτιδα κάθε φορά που ξεκινάω να διαβάσω ένα βιβλίο(είτε αυτό είναι καινούριο, είτε το έχω ξαναδιαβάσει), θέλω να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Σεπ 01, 2009 2:40 pm | |
| Μια πολύ έξυπνη φωτογραφία. Η Μπέλα και ο Εντουαρντ, διαβάζουν.... το twilight | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Σεπ 01, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Iathen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2009
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Σαβ Σεπ 05, 2009 5:05 am | |
| Εγώ είδα την ταινία και πωρώθηκα, και μετά διάβασα τα βιβλία. | |
|
| |
Maniana Vampire
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Σαβ Σεπ 05, 2009 5:44 pm | |
| Eγω πρωτα πορωθηκα με το βιβλιο....^^ | |
|
| |
Esme Anne Cullen Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Οκτ 13, 2009 1:51 am | |
| Εγώ πρώτα είδα την ταινιά και ενώ στην αρχή πωρώθηκα τώρα που έχω διαβάσει όλα τα βιβλία (και καμιά δεκαριά φορές το καθένα) δεν μπορώ άλλο να δω την ταινία με πιάνουν τα γέλια. Και επειδή έχω διαβάσει το script απ'το New Moon, μάλλον θα έχω πρόβλημα με την ταξιθέτρια :P | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Παρ Οκτ 30, 2009 11:27 pm | |
| Εμαθα για το Twilight πριν 1 χρονο και κατι μηνες. Διαβαζα για αυτο σε ενα φορουμ και ηταν λες και ενα φλασακι μου αναψε. Ηθελα να το αγορασω οπωσδηποτε το βιβλιο. Την επομενη μερα το πηρα και μεχρι τωρα, ειμαι μανιακη twilighter. | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Τρι Δεκ 22, 2009 2:04 am | |
| Ειμαι Book Lover :P διαβαζω τα παντα. Ετσι σε καποια φαση ανακαλυψα το twilight | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Λυκοφως Δευ Φεβ 22, 2010 1:51 am | |
| Εγω να πω του στραβου το δικιο ειδα πρωτα την ταινια και μετα απο κανενα μηνα εμαθα για το βιβλιο.... | |
|
| |
| Λυκοφως | |
|