| Εντυπώσεις | |
|
+8Depi Dimi nita Penny XxBloomitsaxX Victoria Esme Anne Cullen Macguyver Mary Alice Brandon 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Εντυπώσεις Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:20 pm | |
| Τι εντυπωσεις σας άφησε η Έκλειψη? | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:24 pm | |
| Την κοίταξα μέσα από κάτι μαύρα γυαλιά! Ήταν υπέροχη! Πρώτη φορά έβλεπα έκλειψη!
Δεν την έχω διαβάσει, δυστυχώς! | |
|
| |
Esme Anne Cullen Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Ιουλ 20, 2009 10:05 pm | |
| Κι εγώ είχα πάρει ένα τζαμάκι από αυτά που βάζεις στην μάσκα της ηλεκτροκόλλησης... | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
| |
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Τετ Αυγ 12, 2009 3:28 am | |
| αυτο δν ξερω γιατι αλλα ειναι το βιβλίο που με ενθουσιασε λιγοτερο απο τ'αλλα..!!αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!:P | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Τετ Αυγ 19, 2009 1:39 am | |
| Μου άρεσε φοβερά. Απο όλη τη σειρά, είναι το πιο αγαπημένο μου βιβλίο(προς το παρόν). | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Τετ Αυγ 19, 2009 5:02 am | |
| Δικια μου ειν' τούτη... | |
|
| |
nita Human
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : ellada
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma:
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Ιαν 16, 2010 10:26 pm | |
| η εκλειψη σαν βιβλιο ηταν θεικη!!!! μου αρεσε παρα πολυ η πλοκη της και εχει λιγο απο ολα!!!!1 μακαρι ν ειναι ετσι κ η ταινια!!!! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Ιαν 16, 2010 11:27 pm | |
| Δεν μπορω να πω οτι με τρελανε κι'ολας... Δεν κυλουσε πολυ η πλοκη... Τελος παντων να δουμε πως θα ειναι και η ταινια... | |
|
| |
nita Human
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : ellada
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 3:40 am | |
| μακαρι η ταινια να ειναι πολυ καλυτερη απο το βιβλιο....αλλα την εκλειψη τν προτειμω περισοτερο απο τν νεα σεληνη δεν ξερω γιατι..... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 11:25 pm | |
| Μαλλον επειδη εχει πιο πολυ edward... (αν εισαι στη δικη του team) | |
|
| |
nita Human
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 11:26 pm | |
| και βεβαια ειμαι !!!!! εντουαρτ για παντα!!!!! τον λατρευω!!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 11:33 pm | |
| ετσι, ετσι!!! τοτε μαλλον γι' αυτο... τουλαχιστον για μενα η εκλειψη ειναι το καλυτερο της σειρας γιατι εχει πολυ edward... | |
|
| |
nita Human
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 11:36 pm | |
| ναι!!! βασικα στην εκλειψη εκνευριζομαι με την μπελα γιατι παραδεχεται οτι ειναι ερωτευμενη και με τον εντουαρτ και με τον τζεικομπ.... αυτος ο τζεικομπ πια... ελεος!!!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 17, 2010 11:41 pm | |
| λοιπόν, εμεις θα τα παμε περιφημα... συμφωνω απολυτα... μαλιστα την ειχε ρωτησει ενας τη Meyer γιατι γραφει για αληθινη αφου δεν πιστευει σ' αυτην... και όταν ρώτησε αυτή πως το συμπερανε αυτο, αυτός απάντησε ότι αν έγραφε για αληθινή αγάπη δεν έβαζε την Μπελλα να ερωτευτεί και τον Ιακωβο... | |
|
| |
nita Human
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Ιαν 18, 2010 3:28 am | |
| σωστη τ βρισκω!!!!!!!!!! εχεις δικιο.. αλλα ενταξει αν δεν ηταν και ο τζεικομπ δεν νομιζω να ηταν τοσο πετυχημενη η τετραλογια... αν και στην εκλειψη ο τζεικομπ το παρακανει και απορω πως ο εντουαρτ δεν τον σκοτωσε .... αλλα τον απειλησε μονο... | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Παρ Ιαν 22, 2010 9:29 pm | |
| εμμ απαγορευονται τα διπλα ποστ.. νταξ νμζ ειναι καταλαθως που το εβαλες αλλα πλιζ ενας αντμιν να το διαγραψει... τεσπα για να μην κανω σπαμ, το βιβλίο ήταν πολύ καλο ^^ απο τα αγαπημένα μου εχω να πω | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Φεβ 01, 2010 10:21 pm | |
| - Σπόιλερ:
Χμ.........Ωραία...Πιάνω δουλειά. Έχω σκοπό να χτενίσω το φόρουμ απ΄τώρα και να του είμαι αχρείαστος, εύχομαι. Λοιπόν: Απ'ότι φένεται η νίτα πάτησα δύο φορές το "Αποστολή" και θα το έκανε καταλάθος. Συμβαίνουν αυτά. Άνθρωποι είμαστε. Το ένα ποστ σβήνετε.
Λοιπόν...Παιδιά ούτ'εμένα μου άρεσε...Δεξ ξέρω..μου φάνηκε το μικρότερο βιβλίο. Νομίζω πως ξέρω τον λόγο. Όλα τα βιβλία περιγράφουν ένα χρόνο, ενώ, η έκλειψη έκανε ένα καλοκαίρι. Ή απλά..Τρία βήματα. Βήμα πρώτο: Καταλαβαίνουν το σσχέδιό της Βικτόρια. Δεύτερο: Προετοιμασία Τρίτο: Μάχη. | |
|
| |
m+r Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : new york
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Φεβ 22, 2010 1:45 am | |
| egw pistevw pws o jacob einai peritos edward kai palu edward edit by: Depi Dimi Θα σε παρακαλουσα, να διαβασεις τους κανονες του φορουμ, οι οποιοι επισημαινουν, οτι ειναι καλο να αποφευγουν τα μελη να χρησιμοποιουν τα γνωστα greeklish... ok? Ευχαριστω πολυ...!!!
edit by Jacob Black: Στο διόρθωσα. Καλό είναι να διαβάσεις τους κανόνες και να μην το ξανακάνεις.
| |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Φεβ 22, 2010 2:31 am | |
| Ξετρελαθηκα! Ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο! Εβγαλα το αχτι μου. Οι ατακες ηταν υπερτατες! Σε αυτο το βιβλιο επιτελους δινουμε συμασια και στους υπολοιπους χαρακτηρες οπως η Ροζαλι ο Τζασπερ κ.α. ! Ηταν υπεροχο ειδικα καποιες σκηνες τις απολαυσα με το παραπανω! | |
|
| |
| Εντυπώσεις | |
|