Θέμα: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Παρ Αυγ 07, 2009 12:18 am
Ποιά κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη και ποιά η χειρότερη σκηνή της ταινίας; Αιτιολογήστε!
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
Θέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Παρ Αυγ 07, 2009 12:49 am
Η χειρότερη, κατα την ταπεινή μου γνώμη, είναι εκείνη που τρώνε ο James, η Victoria και ο Laurent τον φίλο του Charlie... δεν ξέρω γιατί,αλλά την βαριέμαι...
Καλύτερη θα έλεγα μάλλον αυτή στο στουντιο...
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
δεν εχω καμια χειροτερη!!αλλα η αγαπημενη μ ειναι εκει που ο Εντουαρντ παιζει πιάνο!!
sweety Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Θέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Τετ Απρ 07, 2010 3:08 am
Η καλυτερη στην ταινεια κατα την γνωμη μου ηταν στην μαχη Εντ_ Τζειμς γιατι ειχε πολυ δραση και (σοζ γι αυτο) μου αρεσε που εβλεπα τον Εντ να τρωει ξυλο (ειμαι team jake δεν φταιω xD)
Η χειροτερη ηταν κατα την γνωμη μου στο εστιατοριο με τον εντ και την μπελλα, δεν μου αρεσε πολυ το κλιμα και ο ηχος και γενικος η εικονα και η σκινη, πιστευω πως θα μπορουσε να ηταν καυτερη.
marialouiza Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΙΓΙΟ
Θέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Τετ Απρ 28, 2010 1:34 am
Νομίζω ότι η χειρότερη σκηνή είναι στο μάθημα της Βιολογίας που ο Εντουαρντ της συστείνεται. Οι αντιδράσεις της Μπέλα με εκνευρίζουν! Σφύγγεται λες και θα...
Μια απ΄τις καλυτερές μου είναι όταν ο Έντουαρντ πάει την Μπέλα σπίτι του να τη γνωρίσουν οι δικοί του! Απ΄τη στιγμή που μπαίνουν μες το σπίτι μέχρι τη στιγμή που ανεβαίνουν στα δέντρα!!!
Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης