Twilight Maniacs
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Twilight Maniacs

A greek forum for twilighters!!!

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Victoria
Nomad
Nomad
Victoria

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009
Τόπος : Anywhere...

Character sheet
Favorite Character: None
Charisma: Unknown

Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!   Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Icon_minitimeΠαρ Αυγ 07, 2009 12:18 am

Ποιά κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη και ποιά η χειρότερη σκηνή της ταινίας; Αιτιολογήστε! Cool
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mary Alice Brandon
Alpha
Alpha
Mary Alice Brandon

Αριθμός μηνυμάτων : 1150
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009
Τόπος : Ξάνθη

Character sheet
Favorite Character: Alice Alice
Charisma: See The Future

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!   Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Icon_minitimeΠαρ Αυγ 07, 2009 12:49 am

Η χειρότερη, κατα την ταπεινή μου γνώμη, είναι εκείνη που τρώνε ο James, η Victoria και ο Laurent τον φίλο του Charlie... δεν ξέρω γιατί,αλλά την βαριέμαι...

Καλύτερη θα έλεγα μάλλον αυτή στο στουντιο...
https://twilightmaniacs.forumtwilight.com
XxBloomitsaxX
Werewolf
Werewolf
XxBloomitsaxX

Αριθμός μηνυμάτων : 149
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009
Τόπος : La Push!

Character sheet
Favorite Character: None
Charisma: Unknown

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!   Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Icon_minitimeΤρι Αυγ 11, 2009 8:57 pm

δεν εχω καμια χειροτερη!!αλλα η αγαπημενη μ ειναι εκει που ο Εντουαρντ παιζει πιάνο!!
sweety
Human
Human
sweety

Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!   Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Icon_minitimeΤετ Απρ 07, 2010 3:08 am

Η καλυτερη στην ταινεια κατα την γνωμη μου ηταν στην μαχη Εντ_ Τζειμς γιατι ειχε πολυ δραση και (σοζ γι αυτο) μου αρεσε που εβλεπα τον Εντ να τρωει ξυλο Embarassed (ειμαι team jake δεν φταιω xD)

Η χειροτερη ηταν κατα την γνωμη μου στο εστιατοριο με τον εντ και την μπελλα, δεν μου αρεσε πολυ το κλιμα και ο ηχος και γενικος η εικονα και η σκινη, πιστευω πως θα μπορουσε να ηταν καυτερη.
marialouiza
Human
Human
marialouiza

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
Τόπος : ΑΙΓΙΟ

Character sheet
Favorite Character: Edward Edward
Charisma:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!   Χειρότερη και καλύτερη σκηνή! Icon_minitimeΤετ Απρ 28, 2010 1:34 am

Νομίζω ότι η χειρότερη σκηνή είναι στο μάθημα της Βιολογίας που ο Εντουαρντ της συστείνεται. Οι αντιδράσεις της Μπέλα με εκνευρίζουν! Σφύγγεται λες και θα...

Μια απ΄τις καλυτερές μου είναι όταν ο Έντουαρντ πάει την Μπέλα σπίτι του να τη γνωρίσουν οι δικοί του! Απ΄τη στιγμή που μπαίνουν μες το σπίτι μέχρι τη στιγμή που ανεβαίνουν στα δέντρα!!!

Χειρότερη και καλύτερη σκηνή!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Twilight Maniacs :: Ταινίες :: Twilight-
Μετάβαση σε: