| Love is the air! | |
|
+4Macguyver Mary Alice Brandon Troy Bolton Maniana 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Love is the air! Παρ Αυγ 07, 2009 1:16 am | |
| Ειστε ερωτευεμενοι ? εχετε καποια σχεση? Πειτε το ονομα του ερωτα σας. Γραψτε εδω εαν εχετε προβληματα και ολο και καποιος θα βοηθησει | |
|
| |
Troy Bolton Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 96 Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Love is the air! Παρ Αυγ 07, 2009 5:26 am | |
| Δεν θα πω όνομα, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Love is the air! Παρ Αυγ 07, 2009 5:54 am | |
| Αυτη την περίοδο δεν με ενδιαφέρει κανένας... ήθελα έναν, αλλά τον ξεπέρασα... :P | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Love is the air! Παρ Αυγ 07, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Love is the air! Τρι Δεκ 22, 2009 2:58 am | |
| Εχω σχεση με καποιον, δεν θα πω ονομα, ειναι ωραιο, αλλα λιγο ενοχλητικο, δεν εχεις και πολυ χρονο για τον εαυτο σου, θελει να ειναι συνεχεια μαζι σου | |
|
| |
InAkI CuLLen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Kavala (alla oxi thn polh xD)
| Θέμα: Απ: Love is the air! Πεμ Δεκ 24, 2009 3:19 am | |
| Εγώ έχω κόλλημα με έναν εδώ και 1,5 χρόνο περίπου...το δικό μου το πρόβλημα (που δεν είναι ακριβώς πρόβλημα γιατί δεν τα έχουμε) είναι ότι "κουνιέται". Δηλαδή κάνει πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά για ένα έφηβο αγόρι στην ηλικία του... π.χ: φίλησε ένα φίλο του στην κατασκήνωση και όταν λέω τον φίλησε δεν εννοώ στο μάγουλο.., όταν περπατάει κουνάει τον κ*λο του πέρα δώθε όπως κάνουν τα μοντάλα στην πασαρέλα βέβαια όχι τόσο έντονα, πήγε και έκανε ξανθές αντάβιες... και γενικά κάνει πολλά τέτοια πράγματα... και οι φίλες μου μου λένε ότι αφού μου αρέσει να πάω να τον γνωρήσω αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω γιατί φοβάμαι ότι αυτό που θα γνωρήσω θα μου χαλάσει τελείως την (ήδη ψηλοχαλασμένη) γνώμη | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Love is the air! Πεμ Δεκ 24, 2009 3:23 am | |
| Τα πράγματα Χρυσή μου δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να πας να τον γνωρίσεις γιατί αν πλησιάσεις θα σε σκοτώσει. Και σχετικά με όσα γίνονται στο σχολείο σου ο ..... είναι φυσιολογικός! Αφού όλοι τ ίδια κάνετε εκεί πέρα. Εγώ στην αρχή νόμιζα πως δεν ήταν αλλά μετά είδα και το σχολείο σαν σύνολο και μάλλον με όλα αυτά γύρω του , αυτό που κάνει είναι ok για αυτόν... Το πρόβλημα σου είναι πως έχει μια τέτοια γνώμη για σένα και την παρέα σου που δεν παίζει κάτι με τίποτα. Και συγνώμη που το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Love is the air! Παρ Ιαν 29, 2010 6:08 am | |
| Καμία. Περνώ και μόνος μου καλά. Ειδηκά από την τελευταία σχέση που ξενέρωσα. | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
| Θέμα: Απ: Love is the air! Παρ Ιαν 29, 2010 10:12 pm | |
| - Maniana έγραψε:
- Πειτε το ονομα του ερωτα σας.
Μόνο τι χρώμα βρακί φοράει δε ρώτησες, κουτσομπόλα εσύ! | |
|
| |
| Love is the air! | |
|