| Προσωπικες εμπειριες! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Προσωπικες εμπειριες! Παρ Αυγ 07, 2009 1:19 am | |
| Ειχατε καποια εμπειρια που σας διδαξε κατι? Ή απλα ειχε πλακα? Πειτε μας εδω για αυτην | |
|
| |
Troy Bolton Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 96 Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Παρ Αυγ 07, 2009 5:24 am | |
| Θα πω κάτι και ελπίζω να με πιστέψετε! Εμαθα να δένω τα κορδόνια μου στον ύπνο μου!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Κυρ Αυγ 09, 2009 6:28 am | |
| Πως το 'κανες αυτό? Δεν θα ξεχάσω πέρυσι το καλοκαίρι που είχα πάει στο σινεμά με την κολλητή μου να δούμε Mama Mia... στο γυρισμό, πάλι καλά έβρεχε και δεν είχε κόσμο έξω, εμείς τραγουδούσαμε και χορεύαμε dancing queen... πολυ γέλιο... | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Δευ Αυγ 10, 2009 2:16 am | |
| Περσι που ειχα παει στο Mamma mia με την μαμα μου ειχαμε παει στο Mall και σε ολη την διαδρομη χορευαμε και τραγουδαμε και με το που φτασαμε στο παρκιν πετυχαμε τους γονεις μιας φιλης του αδερφου :S Μας κοιταγαν σαν εξωγηινοι... Αυτο ηταν την δευτερη φορα που το ειδαμε :P | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Δευ Αυγ 10, 2009 5:26 am | |
| Τελικά δεν έφταιγε η Κοκα Κόλα... το έργο έφταιγε... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Δευ Αυγ 10, 2009 2:18 pm | |
| (Αχ, αχ, αχ, τι μου θυμίσατε! Από το Mamma Mia έγινα fan των ABBA!) | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Τρι Αυγ 11, 2009 2:42 am | |
| Λοιπον, τώρα θυμήθηκα κάτι εντελώς άσχετο... την πρώτη φορά που έκανα βουτιά στα "απατητα"... Με άλλα λόγια δεν πατούσα... :P πανικοβλήθηκα και δεν θυμόμουν τι να κάνω και με σύρανε έξω απο την πισίνα καθηγητής και συμμαθητές... | |
|
| |
Maniana Vampire
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες! Τρι Αυγ 11, 2009 10:38 pm | |
| Eγω εκανα κολυμβηση και η κυρια με ειχε βαλει στους ασχετους.... Αφηστε ενιωθα χαλια | |
|
| |
| Προσωπικες εμπειριες! | |
|