| The Ladies Topic | |
|
+3Mary Alice Brandon Maniana Victoria 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 1:30 am | |
| Ένα topic αφιερωμένο στις γυναίκες του forum... Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για οποιοδήποτε γυναικείο θέμα μας αφορά... Από βερνίκια νυχιών και ρούχα μέχρι γυναικολογικά θέματα. :Ρ
Ας αρχίσουμε με το style μας σε ρούχα... Ποιά χρώματα λατρεύετε και σας αρέσει να φοράτε; Ποιά χρώματα δεν σας πάνε καθόλου και τα σιχαίνεστε; Προτιμήσεις σε μάρκες; Μπορείτε να ανεβάσετε και εικόνες με ρούχα και οτιδήποτε άλλο. | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 1:34 am | |
| Μου αρεσουν οι σωληνες! Εχω 4. Μου αρεσει τρελα το μαυρο, το κοκκινο, το ασπρο και το φουξια. Εχω 2-3 φορεματα. 2 Billabong. Exω 3 ζευγαρια μπαλαρινες(diesel, dkny), 2 allstar, one star και 2 vans Ολα μου πανε σχεδον γιατι ειμαι μελαχροινη. Σιχαινομαι το λαχανι και το πορτοκαλι. Τα υπολοιπα ανεχονται | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 6:02 am | |
| Λοιπόν, παιδιά, εγώ ψωνίζω απο κινέζικα... ε, τι, κάθε μήνα τζιν αλλάζω ... αφήστε που ποτέ δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει για κάθε μέρα σε φιρμάτα μαγαζιά... τα περισσότερα ρούχα μου είναι μαύρα, έχω τρελή αδυναμια στο χρώμα, κόβει κιόλας :P ... απεχθάνομαι κίτρινο και λαχανί... φούστες και φορεματα δεν τα μπορώ γιατί νιώθω άβολα, οπότε προτιμώ τζιν και παντελόνες... Με τα τακούνια δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα... Εσείς κοπελιές πως τα πάτε με τα τακούνια? | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 6:22 am | |
| Αν και δεν φοράω τακούνια (νομίζω ότι είμαι αρκετά μικρή για αυτά) τα λατρεύωωωω!!! Κατά 90% όταν μεγαλώσω θα γίνω Shoe Addict! :P Μ'αρέσουν πολύ τα ψηλοτάκουνα και όταν πάμε βόλτες στα μαγαζιά και βλέπω, με το ζόρι παίρνω τα μάτια μου από πάνω τους. :Ρ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Victoria στις Τετ Ιουλ 14, 2010 8:17 am, 1 φορά | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 7:26 pm | |
| Ελα μωρε, εγώ ξεκινησα να φοράω τακούνια απ' την έκτη δημοτικού... Εντάξει, όχι πολύ ψηλο, αλλά ξεκίνησα... μόνο μην κάνεις κι εσύ την βλακεία που εκανε μια φιλη μου και βάλεις κατευθείαν 7ποντο στιλέτο... :P | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 11:17 pm | |
| Πόσους πόντους φοράς τώρα δηλαδή; Απλά δεν θέλω να με περάσουν για καμιά ψωνάρα που θέλει να μεγαλοδείχνει. Και τα κοντά & χοντρά τακούνια δεν μου πολυ-αρέσουν.. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 11:46 pm | |
| Σε λεπτο τακουνι 5-6 πόντους... Σε στιλ πλατφόρμα 10-12... | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 11:54 pm | |
| Ααα, κοντούλι! Μιά χαρά! Σ'αρέσουν οι πλατφόρμες; Δεν τις αντέχω.. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Παρ Αυγ 07, 2009 11:58 pm | |
| Οχι τις ψαθινες... είχα και τετοια, αλλα δεν με τρελαινε κιολας... οι αλλες, που στενευουν προς τα κατω λεω... | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Κυρ Σεπ 06, 2009 11:54 pm | |
| Λατρευω τα τακουνια αλλα δεν τα φοραω και καθε μερα γιατι ειμαι μονο 16 χρονων και ειναι λιγο υπερβολικο. Mary Alice Brandon εχουμε ενα κοινο. Και τα περισσοτερα δικα μου ρούχα ειναι μαυρα. ΧΧ | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Δευ Σεπ 07, 2009 12:46 am | |
| Ούτε κι εγώ φοράω καθε μέρα... αλλά σχετικά συχνά σε σύγκριση με άλλα κορίτσια που ξέρω... Α, ωραία, σε συμπάθησα εσένα... | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Δευ Σεπ 07, 2009 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Δευ Σεπ 07, 2009 5:04 pm | |
| Εμένα μου αρέσουν τρελά τα ψηλοτάκουνα, αλλά επειδή είμαι πρακτικός άνθρωπος, δεν τα πολυ φοράω. Προτιμώ τις πλατφόρμες, ή τις μπότες με χαμηλό τακούνι. Τα τακούνια δεν με βοηθάνε και στην οδήγηση, οπότε αν φοράω τακούνια, αναγκάζομαι να τα βγάλω. Αγαπημένα μου παπούτσια είναι τα φλατ σανδαλάκια, τα οποία με βολεύουν αφάνταστα το καλοκαιρι, και το χειμώνα φυσικά μποτά(όπως είπα και πιο πάνω). Δεν έχω φιρμάτα ρούχα, και τα περισσότερα μου καθημερινά, είναι απο κινέζικα. Βάσιμα προτιμώ τα παντελόνια, φούστες δεν φοράω σχεδόν ποτέ, και φόρεμα έχω μόνο 1 το οποίο αγόρασα φέτος για ένα γάμο, και το οποίο ακριβοπλήρωσα, αλλά άξιζε τα λεφτά του, γιατί μόλις το είδα κυριολεκτικά το ερωτεύτηκα.
Αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο, και συνηθίζω να ντύνομαι σε totaly black style, λές και είμαι χήρα. Δεν μου αρέσουν καθόλου το πορτοκαλί, το κίτρινο, το λαχανί, και το έντονο πράσινο. | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Τρι Σεπ 08, 2009 4:30 am | |
| Kαι εγω φοραω συνεχεια μαυρα... Τα αγαπημενα μου παπουτσια που φοραω συνεχεια ειναι all star ^^ | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Τρι Δεκ 22, 2009 1:07 am | |
| εγω εχω κατι μοβ all star και πηγα και τα λερωσα -.- .. 3 ωρες τα καθαριζα με το χαρτομαντιλο :P ελαμπαν στο τελος | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: The Ladies Topic Σαβ Ιαν 16, 2010 11:38 pm | |
| Και εσυ με το χαρτομαντηλο.. Παρ' τα με ενα πανι..!! | |
|
| |
| The Ladies Topic | |
|