| Εντυπώσεις | |
|
+9Geo hopealice Depi Dimi Penny Maniana Victoria Esme Anne Cullen Macguyver Mary Alice Brandon 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Πεμ Οκτ 01, 2009 7:11 pm | |
| Φαντάζομαι πως λέτε για το πρώτο σπόιλερ που έχω γράψει. Γιατί για το δεύτερο τουλάχιστον εγώ συγκινήθηκα παααααρα πολύ. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Πεμ Οκτ 01, 2009 8:37 pm | |
| Το δεύτερο για να πω την αληθεια δεν κατάλαβα που αναφέρεται... αν έχει πολυ σπόιλερ, πολύ όμως, στείλε πμ... | |
|
| |
Bella Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : athina
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Πεμ Οκτ 01, 2009 9:04 pm | |
| το βιβλιο ειναι τελειο,τελειο,τελειο!!!αν κ θα προτιμουσα να μαθαινα τις σκεψεις του edward,αντι για του τζεικομπ(ετσι κ αλλιως τι μας ενοιαζε ο τζεικ??)!!! δεν γραφω αλλα σχολια γιατι απο οτι καταλαβα δεν το εχουν διαβασει ολοι...κ λεω να μην δωσω πληροφοριες!!! | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Πεμ Οκτ 01, 2009 11:05 pm | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Το δεύτερο για να πω την αληθεια δεν κατάλαβα που αναφέρεται... αν έχει πολυ σπόιλερ, πολύ όμως, στείλε πμ...
Τι δεν κατάλαβες βρε Μαράκι μου; Είναι ένα απο τα πιο συγκινητικά κομμάτια του βιβλίου. Ειναι η πρώτη φορά που - Σπόιλερ:
ο Edward βλέπει το...νησί Esme μέσα απο τα μάτια της Μπέλας.
| |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Παρ Οκτ 02, 2009 1:53 am | |
| Α, τώρα κατάλαβα, στο πολύ τέλος λες εσύ... όντως ήταν πολύ συγκινητικό... Ευτυχία, θα τα πάμε τέλεια εμείς!!! | |
|
| |
Bella Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : athina
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Παρ Οκτ 02, 2009 6:27 am | |
| ρε μαλλον εγω απο την λυσα μου να το τελειωσω..δεν αποτυπωσα στην μνημη μου ισως καποια γεγονοτα!!!!(χαχα) δεν θυμαμαι το 2 που λες penny! μαρακι σιγουρα θα τα παμε τελεια! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Παρ Οκτ 02, 2009 11:43 pm | |
| Στο τέλος λέει, που - Σπόιλερ:
η Μπέλα άφησε τον Έντουαρντ να διαβάσει το μυαλό της... που έδιωξε το shield (πως το λένε, ξέχασα... ) απο το κεφάλι της για λίγο... Στην αρχή κι εγώ έτσι την έπαθα... διάβαζα και απο το κομπιούτερ, ήταν και σχολική περίοδος ασ' τα να πάνε... πάω την επόμενη μέρα, με ρωτάει η κολλητή μου "μέχρι που έφτασες το breaking dawn?" της είπα μπήκα στο τρίτο βιβλίο, με ρωτάει - Σπόιλερ:
πως σου φάνηκε η αποτύπωση του τζέικομπ?
και την κοιτάω με ένα ύφος λες και μου 'ρθε μπουνιά απ' το πουθενά... σχεδόν φώναξα "η ποιά?" μέσα στο μάθημα... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Οκτ 03, 2009 12:58 am | |
| Α καλά αυτό είναι κορυφαίο. Απο την γρηγοράδα μας να το διαβάσουμε να δούμε τι γίνεται παρακάτω ξεχνάμε πράγματα. Ενώ ο Σπύρος μου, που κάνει ένα μήνα να διαβάσει ένα βιβλίο(και μου σπάει τα νεύρα που τον βλέπω συνέχεια με το ίδιο βιβλίο), οταν το τελειώσει, μπορείς να τον ρωτήσεις οτι σου κατέβει, και εκείνος θα σου απαντήσει και μάλιστα σωστά. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Οκτ 03, 2009 5:20 am | |
| Ένα μήνα ένα βιβλίο? Μονο με το "Κόσμο της Σοφίας" το έκανα αυτό γιατί ήταν πάρα πολύ κουραστικό... βασικά Πέννυ, δεν με έκαιγε και πολύ τι θα γίνει παρακάτω... τα περισσότερα τα περίμενα... απλά ήθελα να ξεφύγω απ' τον ηλίθιο τον τζέικομπ... | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Οκτ 10, 2009 3:56 am | |
| Η Χαραυγή δεν μου άρεσε πάρα πολύ.. (ναι πάω αντίθετα απο όλους τους άλλους.. ) Αλλά εντάξει .. Μου άρεσε αλλά όχι τόσο όσο η Έκλειψη κι η Νέα Σελήνη.. | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Νοε 02, 2009 3:30 am | |
| Έχω διαβάσει άπειρα τέτοια. Jake Nessie (L) | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Νοε 02, 2009 3:55 am | |
| - Bella Cullen έγραψε:
- το βιβλιο ειναι τελειο,τελειο,τελειο!!!αν κ θα προτιμουσα να μαθαινα τις σκεψεις του edward,αντι για του τζεικομπ(ετσι κ αλλιως τι μας ενοιαζε ο τζεικ??)!!!
δεν γραφω αλλα σχολια γιατι απο οτι καταλαβα δεν το εχουν διαβασει ολοι...κ λεω να μην δωσω πληροφοριες!!! Εγω να δεις ποσο ηθελα να διαβασω απο την πλευρα του Εντουαρντ! Αλλα ο Εντουαρντ - Σπόιλερ:
βρισκοταν σε απιστευτη κατασταση. Ηθελε να σκοτωσει τον εαυτο του που τολμησε να κατστρεψει την ζωη της αγαπημενης του οποτε δε θα μπορουσαμε να διαβασουμε πολλα πραγματα απο εκεινον. σνιφ σνιφ
| |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Δεκ 27, 2009 12:08 am | |
| Παντως, εμενα προσωπικά στην Χαραυγη, δεν μ άρεσε καθολου το κομμάτι απο την πλευρα του Τζεικομπ... Και δεν ειναι το γεγονος οτι έιμαι Team Edward απλα, θα προτιμουσα η Stephenie να είχε επιλεξει Εντουαρντ, επειδη οπως και να το κανουμε ειναι ο πρωταγωνιστης της ολης ιστοριας... Πιστευω πως ο Τζεικομπ ειχε και θα εχει παντα δευτερευοντα ρολο.... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Τρι Δεκ 29, 2009 5:30 am | |
| Συμφωνώ απόλυτα με την Depi... άλλωστε αν έγραφε απο του edward την πλευρά θα ήταν σαν να έγραφε απ' την πλευρά όλων... θα μπορούσε να παρουσιάσει τις σκέψεις της Rosalie ποιο ξεκάθαρα, θα είχε και μπόλικο jacob για τους φαν του, - Σπόιλερ:
θα βλέπαμε την πρώτη σκέψη της Nessie
και γενικά θα βλέπαμε - Σπόιλερ:
την εγκυμοσύνη της Bella ποιο ξεκάθαρα...
| |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Σαβ Ιαν 02, 2010 5:57 am | |
| Βασικά θα προτιμούσα να μην υπάρχει άλλο βιβλίο. Μπέλλα και πάλι Μπέλλα!!! Δηλαδή τί καταλάβαμε; Πώς περνάει ο Τζέικομπ την καθημερινότηα του;
Κι εγώ θα προτιμούσα να είναι α0ο Εντ κι όχι επειδή είμαι τιμ του. (Γιατί είμασι τιμ Σεθ και δεν χωνεύω κανέναν απο τους δύο...απλώς λίιιιιιιιιιγο τον Τζέικ στο πρώτο και λίιιγο στο δεύτερο. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 03, 2010 9:59 pm | |
| Είναι κι αυτό μια σεβαστή άποψη... αφού ξεκίνησε με την Μπελλα τι ψάχνεται τώρα με τους αλλους? | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 03, 2010 10:06 pm | |
| Ναι ρε παιδια... Φανταζεστε τωρα να ειχε π.χ. κ η Αλις βιβλιο...???? Τι θα σκεφτοταν σε αυτη τη σκηνή...??? (Ελεος τι παμε να κανουμε..???) | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Κυρ Ιαν 03, 2010 10:08 pm | |
| Μαλλον "που μας έμπλεξες ρε μ............ο αδερφάκι" Ξεφεύγουμε... | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Εντυπώσεις Δευ Φεβ 22, 2010 2:56 am | |
| Δεν μπορω ακομα να καταλαβω πως στο καλο καταφερα και τελειωσα ολα τα βιβλια.... ποτε τελειωσε η Σαγκα..... πφφφφφφφφφφ...... Δεν ξερω τι εντυπωσεις μου αφησε! Ισως οτι η πραγματικη αγαπη υπαρχει καπου εκει εξω για τον καθενα.... | |
|
| |
| Εντυπώσεις | |
|