| Το έχετε διαβάσει? | |
|
+14InAkI CuLLen Ms Linkin Park LizCullen Roxany Black Bella Cullen hopealice Depi Dimi Maniana Penny XxBloomitsaxX Victoria Geo Macguyver Mary Alice Brandon 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:23 pm | |
| Έχετε διαβάσει το midnight sun? Σας φάνηκε καλύτερο ή χειρότερο το γράψιμο της Meyer σε σύκγριση με το twilight? | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:25 pm | |
| Δηλαδή θα γίνει πενταλογία; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:31 pm | |
| Οχι, όχι... το midnight sun είναι το twilight απο την πλευρά του edward... αλλα επειδή κάτι γνωστοί της Meyer διέρευσαν τα 12 πρώτα κεφάλαια στο internet αύτη τα έβαλε στην ιστοσελίδα της σαν δώρο προς τους θαυμαστές της και είπε ότι αν το συνεχίσει (που το 'χει τελειώσει δηλαδή, άντε μη πω καμια κουβέντα τώρα ) θα το κανει σε 2-3 χρόνια... Με άλλα λόγια όσοι το διαβάσαμε, το διαβάσαμε μισοτελειωμένο... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Ιουλ 09, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Ιουλ 27, 2009 5:39 am | |
| Ωραίο είναι;Εγώ βαριέμαι να τα διαβάσω.. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Ιουλ 27, 2009 6:47 am | |
| Πολυ πιο ενδιαφέρον απο το twilight αν θες τη γνώμη μου... | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Αυγ 07, 2009 4:27 am | |
| Το είχα διαβάσει πριν αρκετό καιρό... Συμφωνώ, και για εμένα η οπτική του Edward ήταν πιο ενδιαφέρουσα, αν και μου φάνηκε αρκετά βαρετό το να διαβάζω πράγματα τα οποία ήξερα, απλά με διαφορετικό τρόπο. :Ρ So, αν ποτέ εκδοθεί δεν νομίζω ότι θα πάρω... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Αυγ 07, 2009 5:44 am | |
| Δεν είσαι καθόλου περιεργη να το διαβάσεις? | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Αυγ 07, 2009 6:06 am | |
| Λιγάκι... Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ ο Edward σαν χαρακτήρας. Με ενδιαφέρει περισσότερο από την Bella, αλλά όχι αρκετά... | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Αυγ 11, 2009 8:49 pm | |
| δεν το εχω διαβασει!!αλλα θα ειναι πουλ ωραιο!!μιας κ απο τη μια εχουμε ολα οσα συνεβησαν απο την πλευρα της Μπέλλας αλλα οχι του εντουαρντ!!και πιστευω οτι ισως ειναι κ καλυτερο σε οτι αφορα τον Εντουαρντ!!θα εξηγηθει καλυτερα πως σκεφτοταν εκεινος!τις αντιδράσεις του-τις πολιπλοκεσ σκεψεις του!και ολα τα συναισθηματα π δν αποτυπωθηκαν απο το Λυκόφως-τα οποια μονο μαντευαμε απο αυτα π διαβασαμε εκει! | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Αυγ 18, 2009 12:46 am | |
| Εγώ θα ήθελα να το διαβάσω, και νομίζω πως θα είναι ακόμα καλύτερο απο το λυκοφως μιας και θα δείχνει όλη την ιστορία απο την πλευρά του Edward. Όπως και να το κάνουμε βρυκόλακας είναι, οπότε κάτι διαφορετικό θα έχει.
Που μπορώ να το βρω; Υπάρχει ακόμα στο site της Meyer, και αν όχι, το έχει κανένας να μου το δώσει;;; | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Αυγ 18, 2009 12:47 am | |
| Και εγω θελω να το διαβασω αλλα δεν το βρισκω πουθενα..... Μονο το πρωτο κεφαλαιο βρισκω.... | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Αυγ 18, 2009 12:49 am | |
| Ε όποιος το έχει ας μας το στείλει να μη μείνουμε με την απορία. | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Αυγ 18, 2009 1:05 am | |
| Άκυρο παίδες. Το βρήκα(και τα δώδεκα κεφάλαια), και για όσους το θέλουν σας στέλνω και το λίνκ. DOWNLOAD MIDNIGHT SUNΓια να το διαβάσετε πρέπει να έχετε το Adove Reader. Είναι εύκολο να το κατεβάσετε απο εδώ: DOWNLOAD ADOVE READER | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Αυγ 29, 2009 7:28 pm | |
| Και εγώ το διαβασα.. Όχι ομως και τα 12 κεφαλαια... Ηταν πολυ πιο ενδιαφερουσα η εκδοχη του Edward, σε σχέση με της Bella... Αλλα το σταματησα γτ ελεγε πραγματα που ηδη γνωριζα... και δν μου κινουσε το ενδιαφέρον
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Depi Dimi στις Δευ Δεκ 28, 2009 12:28 am, 1 φορά | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Σεπ 03, 2009 12:52 am | |
| Διαβασα 4 κεφαλαια..... Καλουτσικο αλλα οχι για παραπανω... Ειναι καπως cold.... | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Σεπ 03, 2009 9:53 pm | |
| Είναι αρκετά ωραίο επειδη ο Εντουαρντ ειναι πολυ ενδιαφέρων χαρακτήρας και μαθαίνουμε και περισσοτερα για οσα συνεβαιναν στους Καλλεν. Το μονο μειονεκτημα ειναι πως ηδη ξέρουμε τι θα συμβει και δεν μας κινει τοσο το ενδιαφερον. | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Σεπ 04, 2009 5:41 pm | |
| - hopealice έγραψε:
- Είναι αρκετά ωραίο επειδη ο Εντουαρντ ειναι πολυ ενδιαφέρων χαρακτήρας και μαθαίνουμε και περισσοτερα για οσα συνεβαιναν στους Καλλεν.
Το μονο μειονεκτημα ειναι πως ηδη ξέρουμε τι θα συμβει και δεν μας κινει τοσο το ενδιαφερον. Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει (ακόμα), αλλά πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρον, να διαβάσουμε πως βίωσε τα γεγονότα ο Εντουαρντ. Πχ πως ένοιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά, ή όταν αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί, και γενικά σε ότι έχει σχέση με αυτούς τους δυο. Σε ότι έχει σχέση με τον Τζέιμς πιστεύω πως θα είναι λίγο βαρετό γιατί είναι η ίδια ιστορία. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Σεπ 04, 2009 5:58 pm | |
| Πήγα σ'ένα βιβλιοπολείο και μάλλον θα το βγάλουν.Και όλα τα βγούν απο την μεριά του Έντουαρντ τώρα; - Σπόιλερ:
Πέννυ θα μπείς στο φόρουμ σου;
| |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Σεπ 04, 2009 7:35 pm | |
| Σιγά μη βγουν όλα... αλλά ποτε δεν ξέρεις... Πέννυ, μέχρι την επιστροφή απο το Port Angeles έχει βγάλει στη φόρα η Meyer... | |
|
| |
Bella Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Οκτ 01, 2009 9:17 pm | |
| ωπ ωπ!!!ειχα ακουσει για το σκηνικο..για τα κεφαλαια που ειχε γραψει η meyer..αλλα δεν ηξερα οτι τα κεφαλαια αναφερονται στον edward....!!! δηλαδη θα μαθουμε τι σκεφτοταν ο edward στο λυκοφως???? η μηπως τα πρωτα 12 αναφερονται στο λυκοφως κ μετα γραψει κ για τα υπολοιπα(νεα σεληνη,εκλειψη,χαραυγη)..ΜΑΚΑΡΙ,θα ειναι πολυ ενδιαφερον!!!! | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Οκτ 01, 2009 11:14 pm | |
| Αντε αντε τι κάνει και αυτή η Meyer? Ειχα συνηθίσει τόσο καιρό να περιμένω το νεο βιβλίο και τώρα έχω αρχίσει και σπάζομαι που δεν έχω να περιμένω τίποτα. Εγώ δεν θα ήθελα να δω όλη την ιστορία απο την πλευρά του Εντουαρντ σε ένα μονο βιβλίο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να διαβάσω τι έκανε ο Εντουαρντ τόσο καιρό που ήταν μακριά απο την Μπέλα στο new moon και όχι απο την πλευρά του Τζέικ. Η ιστορία απο την πλευρά του Τζέικ μου είναι παντελώς αδιάφορη. Έχω την εντύπωση πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεκινήσω να διαβάζω το midnight sun και ας το έχω μισο. | |
|
| |
Bella Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2009 Ηλικία : 42 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 02, 2009 6:10 am | |
| κ σκεψου εσυ μονο το τελευταιο περιμενες(χαραυγη) αν δεν κανω λαθος!!! εγω ειχα λυσαξει κανονικοτατα να περιμενω....κ να περιμενω.... ! κ συνεχιζω να λυσαω,να δω κ τις ταινιες(ευχομαι να μην τις πετσοκοψουν σαν το λυκοφως)!!!!!!!! | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 02, 2009 6:16 pm | |
| Ναι, αλλά μπορεί να κόλλησα τελευταία, αλλα κόλλησα για τα καλα. Το πόσο κόλλησα έσυ πρέπει να το ξέρεις καλύτερα απο όλα τα παιδιά εδώ μέσα. Τα παιδιά δεν έχουν δει ούτε τις φωτογραφίες που έχω, ούτε τα βίντεο, ούτε πως χτυπά το κινητό μου....
Αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως τελικά είμαι πιο τυχερή. Εσείς περιμένατε για να διαβάσετε τα βιβλία. Εγώ τα 3 πρώτα τα διάβασα το ένα πίσω απο το άλλο, και περίμενα μόνο για το τελευταίο....... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 02, 2009 11:46 pm | |
| Δεν είναι όμως γλυκιά η αναμονή?
Βέβαια κάπου σου σπάνε τα νεύρα... (πάντως δεν έχω παράπονο, για τα βιβλία δεν περίμενα σχεδόν καθόου...) και για να μην βγαίνουμε κι εκτός... έφτασα μέχρι τη σελίδα 232 στο MS και δε λέω να το ανοίξω να το τελειώσω... | |
|
| |
| Το έχετε διαβάσει? | |
|