| Το έχετε διαβάσει? | |
|
+14InAkI CuLLen Ms Linkin Park LizCullen Roxany Black Bella Cullen hopealice Depi Dimi Maniana Penny XxBloomitsaxX Victoria Geo Macguyver Mary Alice Brandon 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Οκτ 03, 2009 1:05 am | |
| Ξέρω ξέρω. Το ίδιο έκανα και εγώ με την χαραυγή. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις πως όποτε σου λείψει η ιστορία, θα διαβάσεις μερικά κεφάλαια. Αν τα είχες διαβάσει όλα, δεν θα είχες να περιμένεις τίποτα. Πάντως πιστεύω πως αν και είναι η ίδια ιστορία, θα έχει ενδιαφέρον. Θέλω πολύ να διαβάσω την αντίδραση του Εντουαρντ όταν καταλάβει πως - Σπόιλερ:
το μυαλό της Μπέλας είνα απροσπέλαστο στην δύναμη του... Και δεδομένου πως ξέρουμε πως ο Εντουαρντ έπινε το αίμα των κακών ανθρώπων,πριν γίνει "vegeterian" θα έχει αφάνταστο ενδιαφέρον να δούμε πως βίωσε τις στιγμές που έσωσε την Μπέλα στο Πόρτ Ατζέλες
| |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Οκτ 03, 2009 5:17 am | |
| Κοίτα, για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω... αλλά Meyer είναι αυτή θα μου πεις, καλή μεν, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι συγγραφείς... | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Οκτ 10, 2009 5:18 pm | |
| δεν το έχω διαβάσει και δεν νομίζω να το κάνω και ποτέ. . Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή ξέρω άτομο που το διάβασε και άμα θέλω μου λέει τι γίνεται. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Οκτ 12, 2009 4:21 am | |
| Καλά, το τι γίνεται το ξέρεις ήδη... είναι η οπτική γωνία που αλλάζει... πάντως αξίζει τον κόπο, μόνο και μόνο για την σύγκριση... | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Οκτ 12, 2009 4:25 am | |
| Εννοώ όταν λείπει ο Έντουαρτ κτλ.. Καλά άμα κυκλοφορήσει στα ελληνικά ( σε καμιά δεκαετία) θα το δανειστώ απο την κολλητή μου. . | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Οκτ 12, 2009 8:05 pm | |
| Μα στο Midnight sun δεν λείπει ο Edward. Αυτό συμβαίνει στο New Moon. Στο midnight sun αυτός που περιγράφει την ιστορία είναι ο Edward. Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως ξεκίνησα να το διαβάζω. Είναι τέλειο. Εντελώς διαφορετικό απο το Λυκόφως, και νομίζω πως αυτή είναι η ομορφιά του. Αν και δεν έχω προχωρίσει πολύ, μου αρέσει τρελά. Και φαντάζομαι πως σε αυτό το βιβλίο θα πάρουμε μια εντονότερη γεύση απο την αγαπημένη μας οικογένεια Cullen. | |
|
| |
Roxany Black Pack member
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Οκτ 13, 2009 1:38 am | |
| Λείπει.. για μια βδομάδα.. Δεν φεύγει για λίγο αφού συναντήσει την Μπέλα;; Τεσπα εγώ δεν ξέρω αν θα το διαβάσω ή όχι ακόμα.. Θα δω... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Πεμ Οκτ 22, 2009 10:51 pm | |
| - Roxany Black έγραψε:
- Λείπει.. για μια βδομάδα.. Δεν φεύγει για λίγο αφού συναντήσει την Μπέλα;; Τεσπα εγώ δεν ξέρω αν θα το διαβάσω ή όχι ακόμα.. Θα δω...
Ναι έχεις δίκιο. Είχε πάει στους Ντελάνι. Πάντως είναι καταπληκτιό. Εγώ το τελείωσα μόλις πριν λίγες ώρες και έχω πάθει. Πίστευά πως θα είναι απόλυτα βαρετό μιας και είναι η ίδια ιστορία, αλλά δεν έχει καμιά σχέση. Ειναι απίθανο να διαβάζεις την ιστορία απο την πλευρά του Εντουαρντ. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Meyer αλλά το βιβλίο έχει περισσότερο βάθος συναισθημάτων. Και όλος αυτός ο αγώνας του Εντουαρντ να κρατηθεί μακριά της ενώ δεν μπορεί, και όμως το παλεύει, είναι αφάνταστα υπέροχος. Αν μπορεί κάποιος να λατρέψει τον χαρακτήρα του Εντουαρντ Κάλλεν περισσότερο απο ότι ήδη τον έχει λατρέψει, τότε αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για αυτό το σκοπό. Πραγματικά, είναι απο τα πιο όμορφα πράγματα που έχω διαβάσει. Κυριοκτικά πεθαίνω να τυπωθεί και να το διαβάσω ολόκληρο. | |
|
| |
Roxany Black Pack member
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 23, 2009 1:23 am | |
| Καλά αφού το λέτε όοοοοοοοολοι... ίσως του ρήξω μια ματιά... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 23, 2009 6:49 am | |
| Είναι εκπληκτικό σου λέω. Το δουλεύω για να το ανεβάσσω στα Ελληνικά σε κάποια στιγμή... | |
|
| |
Roxany Black Pack member
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Οκτ 23, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Οκτ 31, 2009 11:22 pm | |
| Πραγματικα το λατρεψα το Midnight Sun και ευχομαι να το εκδοσει επιτελους. Σε συγκριση με το Twilight, το Midnight Sun μου φανηκε πολυ πιο ενδιαφερον. Μπορει επειδη ειχα μαθει ηδη το Twilight, αλλα και παλι, ο ωριμος χαρακτηρας του και η αυτογνωσια του για τα συναισθηματα του ειναι εκπληκτικος. | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Δεκ 05, 2009 6:58 pm | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Πολυ πιο ενδιαφέρον απο το twilight αν θες τη γνώμη μου...
Μέχρι που πάει;Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο; | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Δεκ 21, 2009 8:17 pm | |
| αρχισα να διαβαζω το Draft που ειχε κανει η στεφανη, αλλα σκεφτηκα: "θα ηταν πιο ενδιαφερον αν το διαβαζα οταν εβγαινε το βιβλιο" και ετσι περιμενω | |
|
| |
InAkI CuLLen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Kavala (alla oxi thn polh xD)
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Ιαν 04, 2010 9:03 pm | |
| Εγώ το έχω διαβάσει όλο το [left]idnight sun δηλαδή μέχρι εκεί που έχει δημοσιευτεί και είναι τέλειο. Περιγράφει πράγματα πόυ ίσως μα ς ήταν απορίες πριν το διαβάσουμε παραδείγματος χάρη τότε που ήταν αυτή βόλτα με τους φίλους της στην παραλία και αυτός είχε πάει για κυνήγι...(που παρεπιπτοντως αυτή είναι μαι απο τις αγαπημένες μου σκηνές στο midnight sun). Μετά μας περιγράφει τα συνεσθηματα του Edward που πραγματι΄κά είναι συγκλονιστικό, αυτό που περνάει μέχρι να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και να της μιλήσει...γενικά είναι τέλειο βιβλίο..!!αν και μισοτελειωμένο... | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Φεβ 22, 2010 3:08 am | |
| Εμενα το MS το διαβασα τελευταιο και καταφερε να καλυψει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο που μου ανοιξε η Νεα Σεληνη... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Φεβ 22, 2010 5:09 am | |
| Θα έλεγα τίποτα πρόστυχο τώρα...
Τελικά μέχρι ποιό σημείο το πάει; | |
|
| |
bloodred eyes Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Volterra
Character sheet Favorite Character: Aro Charisma: Convey thoughts
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Δευ Φεβ 22, 2010 6:13 am | |
| Μεχρι το κεφαλαιο 12 επιπλοκες. | |
|
| |
maraki Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τετ Μαρ 24, 2010 6:27 am | |
| δεν εχω διαβασει τα βιβλια ακομα αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιοσ/καποια μου ελεγε που μπορω να τα βρω.ολοι εδω στο ρεθυμνο δεν ξερουν για το βιβλιο και εχω φρικαρει που δεν μπορω να τα βρω | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Σαβ Μαρ 27, 2010 12:16 am | |
| στο official site της Stephenie Meyer ειναι... | |
|
| |
ericablackstar Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Παρ Απρ 23, 2010 3:48 am | |
| ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ!!ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΔΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ..ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΤΟΥΡΝΤ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Μάης 18, 2010 10:45 am | |
| Εγώ την γνώμη μου την έχω πει ξανά πει. Για μένα είναι το καλύτερο απο όλα τα άλλα βιβλία της σειράς. Ηταν συγκλονιστικό. Η Meyer κατάφερε να με ξαφνιάσει για μια ακόμα φορά γιατι αυτό το βιβλίο ξεχειλίζει απο συναισθήματα.
Το μόνο που εύχομαι είναι η αγαπημένη μας συγγραφέας να αποφασίσει να γράψει και άλλα βιβλία απο την πλευρά του Εντουαρντ. Πχ θα ήθελα πολύ να διάβασω πως βίωσε ο Εντουαρντ το χωρισμό του απο την Μπέλα, ή πως βίωσε το θάνατο της κατα τη διάρκεια του τοκετού. Μακάρι να το κάνει, θα ήταν φανταστικά βιβλία.... | |
|
| |
Christina-Marie Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : In my own world!
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: Το έχετε διαβάσει? Τρι Σεπ 28, 2010 9:43 pm | |
| Εγω δεν το εχω διαβασει, αλλα θελω πολυ!! | |
|
| |
| Το έχετε διαβάσει? | |
|