| Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... | |
|
+7Ms Linkin Park Geo LizCullen Roxany Black Maniana Mary Alice Brandon Depi Dimi 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Ιαν 08, 2010 9:53 pm | |
| όντως εχει πολύ ωραίο χρώμα... περουκα? καλά αυτή υποτίθεται πήγε έκανε μαλλί αλα Ρασέλ... | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Ιαν 08, 2010 10:44 pm | |
| Και εγω αυτο ηξερα.. Απλα, διαβασα προχτες οτι της δωσανε περουκα για να εχει ακριβως ιδιο μαλλι..!! | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Ιαν 08, 2010 10:56 pm | |
| Εμένα δεν μου φένεται ότι μπορεί να κάνει την κακιά. | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Ιαν 08, 2010 10:59 pm | |
| Nαι, εχει πολυ γλυκο προσωπο για να ειναι Βικτορια..!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Depi Dimi στις Παρ Ιαν 15, 2010 2:56 am, 1 φορά | |
|
| |
dimitramd7 Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Από παντού..
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma:
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Πεμ Ιαν 14, 2010 6:20 am | |
| Οντως φαίνεται πολύ καλή για να μπορεί να κάνει την κακιά..Από αυτο θα φανεί πόσο καλή ηθοποιός είναι..Αλλα΄εδω που τα λέμε όλοι θα είμαστε λίγο προκατειλημένοι αφού έχουμε συνηθίσει την Rachelle!!! | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Ιαν 15, 2010 1:15 am | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- Να πω μια κακιούλα... είναι λίγο αλήθωρη ή μου φαίνεται?
Καλά, αδερφές ψυχές είμαστε εμείς; Βρε με την πρώτη ματιά παρατήρησα κι εγώ ότι είναι αλήθωρη. | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Σαβ Ιαν 16, 2010 2:13 am | |
| Και παρεπιπτόντως έκανα κι ένα εικονικό μακιγιάζ στη φιλενάδα μας, μιας και βαριόμουν. (Οι καρδιακοί να προσέξουν γιατί όσα ξέρει η Πετρούλα από αστρονομία, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ από εικονικό μακιγιάζ) - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Σαβ Ιαν 16, 2010 3:19 am | |
| O,τι και να λεμε.. Η Rachelle ειναι παραδειγμα προς μιμηση..!! Δινοντας αιμα, για να βοηθησει τα θυματα του φονικου σεισμού στην Αϊτη..!!!!! Go Rachelle...!!!! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Σαβ Ιαν 16, 2010 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Κυρ Ιαν 17, 2010 11:23 pm | |
| Δεν μπορεσα να το δω ολο γιατι κολλαει... σαν την Καλομοιρα κανει... Μπραβο, Ρασελ!!! (κι εγω θελω... δεν θα γινω επιτελους 18? πρωτη μου δουλεια να γραφτω στο συλλογο αιμοδοσιας θα ειναι... -και μετα να βγαλω διπλομα - ) | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Δευ Ιαν 18, 2010 12:34 am | |
| Ασε ρε ναι, να δουμε πως θα μιλαει ως Βικτορια.. (εγω φοβαμαι πααααααρα πολυ τις βελονες...!!!!) | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Δευ Ιαν 18, 2010 2:55 am | |
| Αν η φωνή της είναι γλυκιά είναι όπως το περιγράφει το βιβλίο σωστά; Δεν το είδα το βίντεο μπορεί να το δω τώρα... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τρι Ιαν 19, 2010 7:12 am | |
| Ναί΄, πιστεύω πως είναι. Διότι από τις φωτογραφίες φένετε η φάτσα της γλυκιά. Αν βάλει μιά περούκα για να έχει το μάλλι της άλλης ίσως είναι καλή. Αλλά...Δεν ξέρω... | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τρι Ιαν 19, 2010 9:44 pm | |
| Και εξακολουθω να λεω, ΠΩΣ θα κανει αυτη την Βικτορια..???? | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τετ Ιαν 20, 2010 4:03 am | |
| Άμα είσαι καλός ηθοποιός όλα τα καταφέρνεις, σωστά; | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τετ Ιαν 20, 2010 5:59 am | |
| Πάντος έχει ωραία στήθη. Και τα γατίσια μάτια..........Δεν ξέρω!!! Δεν μου κολλάει για Βικτόρια αυτή. | |
|
| |
ericablackstar Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Παρ Απρ 23, 2010 3:55 am | |
| ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΑΥΤΗ Η ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ, Η ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Σαβ Απρ 24, 2010 8:44 pm | |
| Μα η ταινία γυρίστηκε! Τί να κάνουμε; Να τους πούμε να την ξανακάνουν; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τρι Μάης 04, 2010 8:59 pm | |
| Ναι, κύριος, να την ξανακάνουν.. Θέλουμε πίσω την παλια Βικτόρια!!! ericablackstar, σε παρακαλώ, μην γράφεις με κεφαλαία αν σου είναι εύκολο.. είναι κουραστικό κι αντιαισθητικό, και υποδηλώνει φωνές.. | |
|
| |
ericablackstar Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τετ Μάης 05, 2010 1:00 am | |
| ε καλά ντε το είπατε και το τονίσατε....αφού σας ενοχλεί δεν γραφω άλλο με κεφαλαία, σιγα τα ωα! | |
|
| |
.::Mr_Cullen::. Human
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Favorite Character: Bella Charisma:
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τετ Μάης 05, 2010 5:03 am | |
| εμένα δεν μου αρέσει καθόλου...
και ericablackstar μην αντιδράς έτσι όταν σου κάνουν παρατήρηση... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... Τετ Μάης 05, 2010 8:48 pm | |
| - ericablackstar έγραψε:
- ε καλά ντε το είπατε και το τονίσατε....αφού σας ενοχλεί δεν γραφω άλλο με κεφαλαία, σιγα τα ωα!
κοιτα να δεις, κανείς δεν σου μίλησε άσχημα.. Σου έκανε ο συντονιστής μια παρατήρηση, δεν είδα να έδωσες σημασία (με αλλα λογια απο τα 7 ποστ που εχεις τωρα τα 6 ηταν σε κεφαλαία), γι' αυτο σου έκανα κι εγώ.. Δεν είσαι μόνη σου εδώ μέσα, και υπάρχουν κανόνες τους οποίους οι άλλοι τους τηρούνε.. Αν δεν σου αρέσουν δεν σε κρατάμε με το ζόρι, αν όμως θέλεις να μείνεις μαζί μας κοίτα να συμορφωθείς.. Εάν θέλεις να μου απαντήσεις στείλε μου pm ή πήγαινε στην ψιλή κουβέντα, μην βγούμε τελείως εκτός θέματος.. πίσω στο θέμα παρακαλώ.. | |
|
| |
| Bryce Dallas Howard as Victoria οn Eclipse... | |
|