| Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Δευ Οκτ 05, 2009 5:08 am | |
| Τι σας έχω, τι σας έχω !!!
Φώτος απο την πρώτη ταινία της σειράς Twilight. Φαντάζομαι πως τώρα που διαβάζεται το μήνυμα μου θα λέτε απο μέσα σας: Μα τη λέει η τρελή; Ποιός γνήσιος φάν δεν έχει φώτος της Μπέλας του Έντουαρντ, και της υπόλοιπης οικογένειας Cullen... Εγώ όμως σας μιλάω για κάτι εντελώς ξεχωριστό. Μιλάμε για ΟΛΗ την ταινία σε σχεδόν καρέ καρέ. Μέχρι στιγμής, εχω φτάσει στα 3/4 της ταινίας, και ο αριθμός των φωτογραφιών υπερβένει τις 1000. Οι φωτογραφίες θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του twilight maniac forum. Όπως καταλαβαίνετε για να ανεβάσει κανείς 1000+ φωτογραφίες στο ίντερνετ θέλει πολύ δουλειά και απίστευτο χρόνο. Κάθε εβδομάδα, ένας απο εσάς μπορεί να ζητά ένα στιγμιότυπο απο την ταινία, και εγώ θα ανεβάζω τις φώτος στο ίντερνετ. Όχι στο φόρουμ γιατί θα βαρύνει πολύ, αλλά σε μια φώτο γκάλερι, η οποία θα ανήκει και αυτή στο φόρουμ και πρόσβαση θα έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη τα οποία θα λαμβάνουν τον κωδικό της φώτο γκάλερι με πμ(αφού το ζητήσουν φυσικά). Αυτό φυσικά θα πάρει πολύ χρόνο γιατί οι φωτογραφίες είναι πάρα πολλές. Όσοι βιάζονται, μπορούν να ζητήσουν να τους στείλω cd με τις φώτος, αλλά μιας και δεν μπορώ να στείλω σε όλους σας cd θα πρέπει να κάνουμε αλυσίδα ετσι ώστε να μην επιβαρυνθεί ένα άτομο τα ταχυδρομικά τέλη. Απο όλη αυτή τη διαδικασία εξαιρείτε η Μαρία μας η οποία θα λάβει το cd σαν έναν ελάχιστο δείγμα αγάπης για το ωραίο φόρουμ που μας έχει φτιάξει(και για όσα έχει κάνει για μένα γενικότερα). | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Δευ Οκτ 05, 2009 5:19 am | |
| | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Δευ Οκτ 05, 2009 6:14 pm | |
| Τέλεια σκηνή ήταν αυτή | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Δευ Οκτ 05, 2009 10:10 pm | |
| Πέννυ, ότι θα είχες πορωθεί ΤΟΣΟ πια δεν το περίμενα... που τη βρήκες καλέ την υπομονή να κατσεις να βγάλεις όλη την ταινία φωτογραφίες χωρίς να κόψεις φλέβα? Μπράβο σου... τι να πω... μπράβο σου... Κούκλα μου δεν θέλω κανένα cd, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε κόπο, μου φτάνουν και μου περισσεύουν όσα έχεις κάνει εσύ για μένα, ακόμα κι όταν με ήξερες ελάχιστα... | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Τρι Οκτ 06, 2009 5:16 am | |
| Εντάξει δεν είναι και τόσο μανίκι όσο ακούγεται. Απλά έβλεπα (ξανά) την ταινία στο pc μου και μου ήρθε η ιδέα. Είναι σχετικά εύκολη δουλειά. Εγώ το c πατούσα και το πρόγραμμα αποθήκευε φώτος. Οκ η αλήθεια είναι πως το c το έχω πατήσει μέχρι στιγμής 2385+ φορές(γιατί τόσες είναι μέχρι στιγμής οι αποθηκευμένες φωτογραφίες. Και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Θέλω να πιστεύω αύριο θα είναι η τελευταία μέρα αποθήκευσης φωτογραφιών. Λόγω δουλειάς ανάγκαζομαι να βλέπω την ταινία αποσπασματικά.
Μαράκι μου, δεν μπαίνω σε κανένα κόπο. Το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά για σένα έχω σκοπό να γράψω 1 cd και 1 dvd. Δεν σου λέω τι θα έχει το dvd, αλλά φαντάζομαι πως μαντεύεις............ | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Τρι Οκτ 06, 2009 7:40 pm | |
| Penny, δηλαδή, πιο εργατικό και υπομονετικό από εσένα δεν έχω γνωρίσει.
Κάνενας άλλος παγκοσμίως δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!
Σου δίνω τα συγχαρητήριά μου και καλή επιτυχία με την ιδέα. | |
|
| |
Penny Vampire
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Τετ Οκτ 07, 2009 5:04 am | |
| Ρε παιδιά, δεν έκανα τίποτα φοβερό. Η ιδέα μου ήρθε πριν λίγες μέρες καθώς προσπαθούσα να βρω φωτογραφίες με 2 συγκεκριμένες εκφράσεις του Εντουαρντ. Η μια ήταν όταν σώζει την Μπέλα απο το τρακάρισμα, και η άλλη όταν την σώζει απο το πόρτ Άτζελες.
Τεσπα, το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσω να φτιάχνω το φώτο γκάλερι οπότε θα σας στείλω το λίνκ. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs Παρ Οκτ 09, 2009 2:03 am | |
| Πέννυ, τι να πω... θα είχα κλατάρει, στη θέση σου, δεν υπήρχε πληκτρολόγιο στο laptop... - Παράθεση :
- Μαράκι μου, δεν μπαίνω σε κανένα κόπο. Το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά για σένα έχω σκοπό να γράψω 1 cd και 1 dvd. Δεν σου λέω τι θα έχει το dvd, αλλά φαντάζομαι πως μαντεύεις............
Πέννυ μου, με συγκινείς, δεν φαντάζεσαι πόσο, αλλά ειλικρινά, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε κόπο κι έξοδα για μένα... | |
|
| |
| Photos απο την ταινία αποκλειστικά για τα μέλη του Twilight Maniacs | |
|