Θα αλλάζατε το είναι σας για τον έρωτα της ζωή σας? (προσοχή spoiler breaking dawn)
2 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
Θέμα: Θα αλλάζατε το είναι σας για τον έρωτα της ζωή σας? (προσοχή spoiler breaking dawn) Τρι Δεκ 29, 2009 5:34 am
Με άλλα λόγια θα κάνατε αυτό που έκανε η Bella? πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας μεσα σε πόσο, τρεις μέρες? για να είστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας? δεδομένου ότι θα είχατε τις επιλογές που είχε η Bella πάντα...
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Θέμα: Απ: Θα αλλάζατε το είναι σας για τον έρωτα της ζωή σας? (προσοχή spoiler breaking dawn) Σαβ Ιαν 02, 2010 5:19 am
Βασικά...Όχι!!!
Σ'αυτό το κεφάλαιο είμαι τώρα (το πρώτο κυνήγι) και...Αν έμενα έγκυος(θεός φυλάξει) και ήταν να πεθάνω ναί. Αλλά θα πήγενα στον Τσάρλι. Δεν παίζει...Γενικά είμαι λίγο....Υπεραγαπώ τους γονείς μου (κι ας βρίζω με τα χειρότερα λόγια την μάνα μου κι ας της κάνω..[μεσαίο δάχτυλο] όταν δεν βλέπει ]
Αλλά...Γενικά ΟΧΙ δεν θα ήθελα.
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
Θέμα: Απ: Θα αλλάζατε το είναι σας για τον έρωτα της ζωή σας? (προσοχή spoiler breaking dawn) Κυρ Ιαν 03, 2010 10:02 pm
Παίρνε εσύ τα αντισυλληπτικά που σου έδωσε ο γιατρός να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Ούτε κι εγώ θα το έκανα πιστεύω... δεν ξέρω κιόλας... αλλά νομίζω ότι θα διάλεγα να πεθάνω παρά να σκοτώνω για να ζω... (τώρα θα μου πειτε τις μπριζολιτσες και τα κοψιδάκια μια χαρά τα τσακίζω... )
Θα αλλάζατε το είναι σας για τον έρωτα της ζωή σας? (προσοχή spoiler breaking dawn)