| "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Κυρ Ιαν 24, 2010 2:10 am | |
| ..δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν την ρώτησαν αν πιστεύει πως ο πρώην της είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Τώρα που κάνω το τόπικ το είδα.
Ένα έχω να πω που το είπα και στην μάνα μου που ήταν δίπλα: "Τι ψωνάρα, Χριστέ μου!" | |
|
| |
marialouiza Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΙΓΙΟ
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma:
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Κυρ Ιαν 24, 2010 2:34 am | |
| | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Κυρ Ιαν 24, 2010 5:24 am | |
| Παιδια, παει, η κοπελα εχει τρελαθει τελειως....!!! | |
|
| |
harry potter harry Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 29
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Κυρ Ιαν 24, 2010 5:36 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Ιαν 25, 2010 4:13 am | |
| οχι... ξερει αυτή τι κάνει, δεν έχει τρελαθεί... προσοχη θέλει να τραβήξει... και δεν είναι μόνο αυτή... όλες τα ίδια κάνουν... βγαίνουν λένε 5 κοτσάνες και τις συζητάνε ένα τρίμηνο... ο στόχος τους είναι να προκαλέσουν, στην καλύτερη περίπτωση δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Παρ Ιαν 29, 2010 10:14 pm | |
| Γι' αυτό λέμε ότι οι Έλληνες είμαστε τρελοί. Για να τη θελήσει αυτήν άντρας πρέπει να είναι γέρος, κουφός, γκαβός, κουτσός, κουλός, χαζός και να έχει να δει γυναίκα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Παρ Ιαν 29, 2010 10:22 pm | |
| Μας εχουν πρηξει πια καθε μερα με το θεμα της Τζουλιας και της καθε "Τζουλιας"... Αν ειναι δυνατον δηλαδη..!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Σαβ Ιαν 30, 2010 4:23 am | |
| Αυτό ακριβώς... αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν αυτές οι περσόνες κάνουν νούμερα... τώρα θα μου πεις, είναι νουμερα δεν κάνουν τίποτα... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Κυρ Ιαν 31, 2010 11:45 pm | |
| Μαρία: θα συμφωνούσα με αυτό που έλεγες, αλλά, κάτι μου λέει πως αυτός είναι ο εαυτός της. Την έχει ψωνίσει τελείως, όμως. Νόμιζει πως είναι η Βανδή ή η Βίσση δεν ξέρω κι εγώ ποιά... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 1:32 am | |
| Συμφωνώ με την Μαρία Αλίκη Μπράντον. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 1:48 am | |
| δε λεω ότι δεν ψωνίζονται... αλλά ενας κύριος λόγος που το κανουν είναι γιατί πουλάει... και ο λόγος που το παίρνουν πανω τους είναι επειδή πουλανε... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 1:58 am | |
| Μπορεί να έχει δίκιο. Εγώ την βλέπω να την τρώνε καμιά μέρα, αυτή. Δηλαδή γιατί να πεθάνει ο Σεργιααν΄πουλος και να ζήσει η Τσού...Τζούλια;;; (Τα'χω πάρει γενικά μ'αυτό το όνομα) | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 2:04 am | |
| Ο Σεργιανοπουλος ήταν και μπλεγμενος... αυτή πολύ πολύ να βρεθεί όπου βρέθηκε και η Θώδη... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 2:11 am | |
| Γν'ωρισα τον ανυψιό της. Κόλλημα με την Θόδη έχεις;
Κι αυτήμου φένεται λίγο μπλεγμένη (η Τζούλια). | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 2:16 am | |
| ολοι αυτοι μπλεγμενοι είναι αγόρι μου... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 2:23 am | |
| Αυτό να μου πείς.
Πρέπι να είναι φυσική ξανθιά. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 01, 2010 2:26 am | |
| Κι εδω κολλαει αυτο που σου ειπα στο τηλεφωνο... ξανθια βαμμενη 2 φορές βλαμμενη... οι παροντες εξαιρούνται... | |
|
| |
Macguyver Human
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Παρ Φεβ 05, 2010 1:00 am | |
| - Mary Alice Brandon έγραψε:
- οι παροντες εξαιρούνται...
Και ιδού η ζωντανή απόδειξη, ο έξυπνος ξανθός! (πάλι με κολλήσατε ψωνίτιδα, ψώνια!) | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Παρ Φεβ 05, 2010 5:16 am | |
| Κι εσύ ξανθός είσαι;
Κι εγώ....
Α! Μαρία το "πρέπι" χεχε...
Σκεφτήτε να είναι με το αγόρι της.
Αγόρι: Γεια, τι κάνεις; Τζούλια:Τα ίδια, εσύ; Α: Το μαλλί είναι φυσικό ή βαμμένο; Τ: Φυσικά βαμμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Παρ Φεβ 05, 2010 9:30 pm | |
| Κοκκινομάλλης δεν εισαι Γιωργάκη? (Jacob) Γιώργο, για βαμμενες ξανθιές μιλαγα... ο οξυζενές (που λεει και η γιαγια μου) φταίει για ολα... | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" Δευ Φεβ 08, 2010 1:37 am | |
| σωστή.....τόσο οξυζενέ αποροφάται από τον εγκέφαλο και έχει αυτά τα αποτελέσματα.... | |
|
| |
| "Η μισή Ελλάδα είναι ερωτευμένη μαζί μου" | |
|