| " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Πεμ Απρ 01, 2010 5:29 am | |
| Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ είναι η συναρπαστική ιστορία της Μπρι Τάνερ, της νεογέννητης βρικόλακα που γνωρίσαμε στην Έκλειψη, και της σκοτεινής πλευράς του κόσμου στον οποίο ζει. Το βιβλίο εξιστορεί την πορεία του στρατού νεογέννητων βρικολάκων καθώς ετοιμάζονται να επιτεθούν στους Κάλεν και την Μπέλλα Σουάν, και παρακολουθεί τη συνάντησή τους μέχρι τον αξέχαστο επίλογο. Η ηρωίδα Μπρι παίζει σημαντικό ρόλο στο βιβλίο Έκλειψη, αλλά ακόμη περισσότερο στην πολυαναμενόμενη ταινία από την εταιρεία Summit Entertainment. «Η Stephenie Meyer είχε την ευγένεια να μου επιτρέψει να διαβάσω ένα χειρόγραφο της νουβέλας στο στάδιο της προπαραγωγής της ταινίας Έκλειψη», λέει ο σκηνοθέτης David Slade. «Απόλαυσα απόλυτα την ιστορία και απέκτησα μια σημαντική γνώση σε βάθος, η οποία ενέπνευσε τις επιλογές των τοποθεσιών και το σχεδιασμό των σκηνών. Νομίζω πως θα αρέσουν πολύ στους φαν οι συναρπαστικές λεπτομέρειες των φόβων, της αγάπης και των πράξεων ενός αναδυόμενου βρικόλακα». Θα το διαβασετε? κυκλοφορει στις 5 Ιουνίου...!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Depi Dimi στις Τετ Απρ 07, 2010 8:19 pm, 1 φορά | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Κυρ Απρ 04, 2010 11:48 pm | |
| Εγώ άκουσα 1 Ιουνία. Άνω! Χμ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Δευ Απρ 05, 2010 12:01 am | |
| Μαλιστα... Εγω δεν ξερω, δεν με ενδιαφερει και τοσο η πλευρα των "κακων" βρικολακων... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Δευ Απρ 05, 2010 1:59 am | |
| Θα ήταν ενδιαφερον... δεν ξέρω αν θα το παρω, θα το σκεφτώ... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Τετ Απρ 07, 2010 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Τετ Απρ 07, 2010 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Παρ Απρ 09, 2010 10:13 pm | |
| Κι επειδή δεν σκαμπάζω από εξώφυλλα είναι το μόνο που κατάλαβα. | |
|
| |
ericablackstar Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Παρ Απρ 23, 2010 3:30 am | |
| ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" Σαβ Απρ 24, 2010 8:51 pm | |
| Γειά σου. Καταρχήν καλώς ήρθες. Θα ήθελα να σου επισημάνω πως δεν επιτρέπεται να γράφεις με κεφαλαίοα εκτός κι αν πραγματικά ΦΩΝΑΖΕΙΣ! Καλή συνέχεια! | |
|
| |
| " Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ" | |
|