| Οι προτασεις σας | |
|
+9LizCullen Victoria Penny XxBloomitsaxX lumosfan Macguyver Troy Bolton Geo Mary Alice Brandon 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Αυγ 12, 2009 6:40 pm | |
| Μπορούν να κάνουν και συνεργασίες... στις συνεργασίες, όσους βαθμούς κερδίζουν τόσους παίρνει ο ένας και τόσους ο άλλος... 4 χέρια είναι καλύτερα απο 2, άρα πιθανώς και καλυτερη βαθμολογία... και στο κάτω κάτω επιλογή τους θα είναι να μη δουλευουν ομαδικά... | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Αυγ 12, 2009 6:43 pm | |
| επιλογη τους ναι!αλλα λογικά δεν θα επιλεξουν να δουλευουν ομαδικα με κριτηριο τους διγωνισμους θα το κανουν γιαυτους!αρα θα ειναι προβλημα η βαθμολογια..κ λογο της βαθμολογιας ολοι θα κανουν packs kai covens.. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Αυγ 12, 2009 6:46 pm | |
| οχι, δεν θα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... θα δουμε και πως θα μας βγει στην πορεία... ίσως, αν έχουμε πάνω απο δυο covens kai packs να βγάζουμε πχ, coven του μήνα, pack του μήνα, loner του μήνα και nomad του μήνα και να τους βάζουμε στο πόρταλ... ανάλογα με τις εξελίξεις... έτσι κι αλλιώς, λενε, όταν εμείς κανουμε σχέδια ο Θεός γελάει... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Αυγ 13, 2009 4:55 am | |
| Εγώ προτείνω να υπάρχουν 3 ομάδες: βρυκόλακες, λυκάνθρωποι, άνθρωποι.
Ο καθένας να έχει πρόσβαση μόνο στην ομάδα του, και να μην υπάρχουν packs, covens και τα λοιπά.
Η κάθε ομάδα να έχει βαθμολογία το άθροισμα των προσωπικών βαθμολογιών. | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Αυγ 14, 2009 12:56 am | |
| Εγώ λέω καλύτερα να μείνουν τα packs, covens κλπ. και όταν γίνονται διαγωνισμοί να αφορούν την ομάδα των Vampires (Nomads & Coven Members), την ομάδα των Werewolves (Loners & Pack Members) και την ομάδα των Humans! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Αυγ 15, 2009 12:59 am | |
| Δηλαδή? Να βγάζουμε άθροισμα της συνολικής βαθμοογίας για όλα τα vampires απο covens και nomads κτλ? | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Αυγ 15, 2009 1:59 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Αυγ 15, 2009 10:09 pm | |
| Μ' αρέσει... Λοιπόν, όταν θα υπάρχει τουλάχιστον μια coven ή nomad, pack ή loner και μέλη που επιθυμούν να παραμείνουν humans θα αρχίσουν οι διαγωνισμοί... | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Κυρ Αυγ 16, 2009 3:48 am | |
| Γιούπιιιιιιιιι! Μήπως να δημιουργηθούν ξεχωριστές ενότητες (τύπου κοιτώνες) για τις ομάδες των Humans-Vampires-Werewolves; Θα γίνονται πιο εύκολα οι συνεννοήσεις για τους διαγωνισμούς και θα νιώθουν τα μέλη της ομάδας ότι πράγματι ανήκουν σε μία ομάδα επειδή θα έχουν τον δικό τους χώρο.. Think about it! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Κυρ Αυγ 16, 2009 5:20 pm | |
| Εχεις μπει καθολου στις ενοτητες για covens κτλ? | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Κυρ Αυγ 16, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Αυγ 17, 2009 7:06 am | |
| Αυτό που λες θα εφαρμοστεί κυρίως αν δημιουργηθεί coven κτλ... η καθε coven θα ειναι κατι σαν κοιτωνας, ας πουμε... θα εχει δικη της ενοτητα και τουλαχιστον 3 ατομα συνολικα, καταλαβες περιπου τι παιζει φανταζομαι... | |
|
| |
Victoria Nomad
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Αυγ 17, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Σεπ 04, 2009 6:03 pm | |
| Θέλω να ξέρεις Μαράκι ότι γίνεται να μικρύνεις το url του forum. Μπορείς να το κάνεις www.ότι θέλεις.dom.gr | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Σεπ 04, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Σεπ 04, 2009 7:32 pm | |
| Προς το παρόν, Macguyver, δεν με απασχολεί αυτό... τι που θα είναι http τι που θα είναι www... Edward, κάτι με τα credits παίζει, δεν είμαι σίγουρη ακόμα τι... (σας λέω έτσι γιατί έχετε το ιδιο όνομα, μη μπερδευόμαστε...) | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τρι Σεπ 08, 2009 6:42 pm | |
| Α!Μην με λες Έντουαρντ θα ξεχαστείς στο τηλέφωνο και θα μου πείς..!! Αχ!Έλα Έντουαρν..Εδώ Μπέλλα... Επείσης κι εμένα με ενδιαφέρει να μικρύνω το όνομα απλά αν θυμάμαι πληρώνεις. Εγώ δεν κατάλαβα αυτά που είπε η Βικτόρια. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τρι Σεπ 08, 2009 8:36 pm | |
| Έλεος παιδί μου, το ξέρω ότι δεν σε λένε Edward... αν τύχει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο πιο πιθανό είναι σε μπερδέψω με τη Νατάσα πάλι, παρά με τον Edward... Η Βικτόρια στην ουσία είπε να εφαρμωστεί αυτό που ήδη εφαρμόζεται... δηλαδή να γίνει μια ομάδα vampires, μια ομάδα werewolves και μια ομάδα humans... αλλά επειδή εγώ θέλω κάτι πιο πρωτότυπο, θέλω να το επεκτείνω κι άλλο... δηλαδή οι vampires να δημιουργούν clan ή να ανήκουν σε κάποια απ' αυτή, oι werewolves να δημιουργούν pack και να ανήκουν σε κάποια απ' αυτή και οι humans να δημιουργούν οικογένειες ή να ανήκουν σε κάποια απ' αυτή... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Σεπ 10, 2009 4:47 am | |
| Α!...Θα σε βρίσω αλλά κι αυτό θα έχει φάση..Έλα Νατάσσα μου... Ναί συμφωνώ είναι καλό να το εφαρμόσεις...Συνέχεισε το προτείνω κι αν δεν δείς προκοπή...Σταμάτα το. | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Οκτ 31, 2009 3:08 am | |
| Θα προτεινα να υπηρχαν μικροτερα και λιγο περισσοτερα ιμοτικον. | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Οκτ 31, 2009 11:59 am | |
| Τα emoticons αυτά έχουν μπεί προσωρινά, μιας και αυτά που είχαμε παλιότερα χάθηκαν(όπως και τα παλιά μας άβαταρ ) πιθανώς λόγο κάποιου προβλήματος του παροχέα μας. Θα αλλαχτούν ξανά don't worry | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Νοε 02, 2009 2:42 am | |
| Παιδιά, με την πρώτη ευκαιρία θα τα ξανανεβάσω τα παλια μας ωραία emoticon, σας το υπόσχομαι... | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Δεκ 21, 2009 8:22 pm | |
| Αν γινεται στο Character sheet, εκει που λεει Favourite character να βαλετε τον Seth Clearwater, please (: ειναι ο αγαπημενος μου! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Δεκ 24, 2009 7:24 pm | |
| Δεν τον βάλαμε γιατί δεν έχουμε εικονίτσα του... θα μπει όμως κάποια στιγμή... | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Δεκ 24, 2009 7:49 pm | |
| | |
|
| |
| Οι προτασεις σας | |
|