| Οι προτασεις σας | |
|
+9LizCullen Victoria Penny XxBloomitsaxX lumosfan Macguyver Troy Bolton Geo Mary Alice Brandon 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Δεκ 26, 2009 9:43 pm | |
| Το εικονίδιο μου είναι πολύ μεγάλο. Τί θα έλεγες να το κόψεις; Δηλαδή αντλι να λέει Coven Member να λέει Coven. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τρι Δεκ 29, 2009 5:25 am | |
| το εικονίδιο βγήκε μεγάλο επειδή ήταν απ' αυτά που έφτιαξε η άχρηστη αντμιν του φόρουμ, εγώ... το rank είναι coven member και δεν θέλω να το κόψω... θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να μικρίνω λίγο το μέγεθος της εικόνας, όταν ο υπολογιστής μου συνέλθει γιατί αυτή τη στιγμή είναι ένα μπρος και δύο πίσω... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Ιαν 02, 2010 4:49 am | |
| Θα ήθελες να το βάλεις; Το..μίκρυνα λίγο...Ελπίζω να μην..έκανα καμιά χαομάρα..όπως: Δεν έχεις το δικαίομα επειδή δεν είσαι mod. Το κάνουν κάτι φόρουμ...(κατάλαβες για ποιό λέω , ε; ) edit: Και σε παρακαλώ μην σε ξαναπείς άχρηστη. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Κυρ Ιαν 03, 2010 9:58 pm | |
| Ευχαριστώ πολύ Γιώργο... μου το ειχαν ξαναπροτεινει αυτό με την σμίκρινση αλλά κάποιος μου είχε πει πως θα μου έφτιαχνε εικονίδια γι' αυτό δεν το αλλαζα... αλλά τελικά δεν είναι να περιμένεις τίποτα κι απο κανέναν... Νομίζω κατάλαβα τι εννοεις... κοίτα, κάπου είναι και καλό αυτό, κυρίως σε παρατηρήσεις για spam greeklish και τέτοια... σκέψου ότι εσύ θέλοντας να βοηθήσεις το φόρουμ θα πεις σε ενα μέλος να μην γράφει με greeklish... υπάρχουν παρα πολλές πιθανότητες να γυρίσει ο άλλος και να σου πει, κι εσύ εδω τι παριστάνεις τον μοντ? δική σου δουλειά είναι? κτλ... μετά θα ξεκινήσει ολόκληρη ιστορία και θα αρπαχτείτε απ' αυτό... όσον αφορά τις εικόνες καλό μου άχρηστη είμαι... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Ιαν 04, 2010 1:32 am | |
| Δεν κάνει τίποτα βρε...Ναί..ο...Άλλος ο Γιώργος, ε;
Ναι, αυτό εννοώ. Υποθέτω πως έχεις δίκιο.
Εντάξει, δεν είσαι άχρηστη επειδή δεν ξέρεις.
Κι έχω κι άλλη πρόταση. Κάντε με κάτι σαν...Δημιουργό εικονιδίων του φόρουμ. Κι αν δεν σ'αρέσει δεν τα βάζεις. Κι όπως σου εχω ξαναπεί δεν σε "γλύφω" για να πάρω κάποιο αξίωμα. Και πιστεύω πως το ξέρεις. Φυσικά αν δεν σ'αρέσουν τα εικονίδια δεν τα βάζεις. Τί λες; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Ιαν 04, 2010 6:22 am | |
| Ασε με να το επεξεργαστω λίγο... να δουμε και τι θα βγει απο τη συζητηση στο φοντο... μπορει να ξαναλλαξουμε την εμφανιση, ετσι με τη νεα χρονια τωρα... θα δουμε... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Δευ Ιαν 04, 2010 6:39 am | |
| Μπορείς να μου στίλεις με ΡΜ όλα τα τεράστια να τα μικρύνω; | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 06, 2010 5:28 am | |
| Μαράκι πες αλεύρι. Ο Γιωργάκης σε γυρεύει!!! Καλά σπαμμάρω. Σκάω και μπένω στο θέμα. Ταραααααααμ!!! | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Ιαν 07, 2010 7:45 pm | |
| Thank you... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Ιαν 07, 2010 8:43 pm | |
| Τίποτα....Χέρομαι που βοηθάω.
Υπάρχουν κι άλλα μεγάλα; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Ιαν 08, 2010 9:52 pm | |
| θα τα δούμε εν καιρώ... ευχαριστώ πολύ και πάλι... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Ιαν 08, 2010 10:52 pm | |
| Ε, τώρα μην μου λες ευχαριστώ και με κάνεις να νιώθω άσχημα!!! | |
|
| |
eilin Human
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
Character sheet Favorite Character: Carlile Charisma:
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 12:55 am | |
| να προτεινω και εγω κατι??? λοιπον θα μπορουσατε να αντικαταστησετε το reply με ενα μεγαλο κουτι που μπορει να εμφανιστει κατω κατω σαν αυτο που γραφω τωρα για να διευκολυνει περισσοτερο τα μελη(μπορω να σας βοηθησω σε αυτο αν θελετε)
επισης μια δευτερη προταση ειναι να βαλετε προσφατα θεματα ειναι ενα κουτι που μπαινει πανω αριστερα και λεει σε καθε επισκεπτη ή μελος που εγιναν οι πιο προσφατες δημοσιευσεις??
πως σας ακουγονται? | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 12:57 am | |
| - eilin έγραψε:
- να προτεινω και εγω κατι???
λοιπον θα μπορουσατε να αντικαταστησετε το reply με ενα μεγαλο κουτι που μπορει να εμφανιστει κατω κατω σαν αυτο που γραφω τωρα για να διευκολυνει περισσοτερο τα μελη(μπορω να σας βοηθησω σε αυτο αν θελετε)
επισης μια δευτερη προταση ειναι να βαλετε προσφατα θεματα ειναι ενα κουτι που μπαινει πανω αριστερα και λεει σε καθε επισκεπτη ή μελος που εγιναν οι πιο προσφατες δημοσιευσεις??
πως σας ακουγονται? εννοεις το quick reply? κι εγω αυτο θα εισηγομουν και τα προσφατα θεματα στο πορταλ θα ηταν ωραια ^^ | |
|
| |
eilin Human
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 12:58 am | |
| αν χρεαιστειτε βοηθεια μπορω ευκολα να σας βοηθησω εχω και εγω ενα φορουμ και τα ψαχνα για μερες ωσπου τα βρηκα | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 1:00 am | |
| Μπορω να βοηθησω κι εγω^^ ειμαι αντμιν σε 4 φορουμ και εχω 2 δικα μου | |
|
| |
eilin Human
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 1:01 am | |
| - Σπόιλερ:
εγω ειμαι admin σε δυο και μελος με 1926 σημοσιευσεις στο αγαπημενο μου φορουμ και γενικα μελος σε ενα δικοσ ου νομιζω του χαριποτερ και μελος σε κανα δυο ακομα
| |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 1:04 am | |
| - eilin έγραψε:
- Σπόιλερ:
εγω ειμαι admin σε δυο και μελος με 1926 σημοσιευσεις στο αγαπημενο μου φορουμ και γενικα μελος σε ενα δικοσ ου νομιζω του χαριποτερ και μελος σε κανα δυο ακομα
- Σπόιλερ:
Του χαρι ποττερ δεν ειναι δικο μου Του γεο ειναι, απλα ειμαι αντμιν εκει
| |
|
| |
eilin Human
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 1:04 am | |
| - Σπόιλερ:
οκ τεσπα ειμαι και εκει
| |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Τετ Ιαν 13, 2010 2:44 am | |
| Ε τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ σπαμ!!!
Μαράκι κι εγώ μπορώ να τα κάνω αν θες...λολ....Ε, τώρα έχει μέλη για να δηλώσουν: Χριστιάνα, Ελένη...κι αν δεν βάλουν άλλοι θα βάλω κι εγώ.
Σ'αγαπάμε βρε...!!! | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Ιαν 14, 2010 1:14 am | |
| Ναι, βάλτε ένα quick reply. Είναι σπαστικό να πατάς συνέχεια το Reply (και παρεπιπτόντως, το κουμπί γράφει Repl ay, που σημαίνει ξαναπαίξε κι όχι απάντησε ). Ειδικά αν έχεις αργή σύνδεση, θα σου κάνει και μια ώρα για να ανοίξει. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Πεμ Ιαν 14, 2010 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Παρ Ιαν 15, 2010 1:10 am | |
| Thanks a quadrillion! Με το Replay-Reply, τι γίνεται; | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Κυρ Ιαν 17, 2010 11:11 pm | |
| λεπτομερειες... με την επομενη αλλαγη εμφανισης θα αλλαξει κι αυτο... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Οι προτασεις σας Σαβ Ιαν 23, 2010 5:44 pm | |
| Χμ........Όντως και δεν φένεται και πολύ..Ειδηκά τώρα που έβαλε και το κουτάκι.
Λοιπόν δεν είναι ακριβώς πρόταση αλλά δεν ήξεραπ ου αλλού να το βάλω. Μπορείς να βάλεις στις ταινίες κατηγορία breaking dawn?
Έχω μερικές ιδέες για topic. | |
|
| |
| Οι προτασεις σας | |
|