| Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα | |
|
+12Alice Cullen Ms Linkin Park LizCullen Roxany Black Geo Depi Dimi Penny XxBloomitsaxX Victoria Macguyver Mary Alice Brandon Maniana 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Αυγ 06, 2009 4:19 am | |
| Στο Κεφαλαιο 3 - Σπόιλερ:
ο Εντουαρντ αφηνει την Μπελλα
. Πως νιωσατε οταν εγινε αυτο ?? Οταν το διαβασα εκλεισα το βιβλιο και το πεταξα πανω στον τοιχο | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Αυγ 06, 2009 4:24 am | |
| Κι εγώ κάτι τέτοιο ήθελα να κάνω, αλλά δεν ήταν δικό μου το βιβλίο... Βασικά ένιωσα άσχημα, αλλά τον θαύμασα για την δύναμη της ψυχής του... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Αυγ 06, 2009 3:27 pm | |
| Μαράκι, άλλαξε τον τίτλο του βιβλίου σε "Πώς νιώσατε όταν...;" και βάλε σε spoiler τα λόγια της Maniana "Στο κεφάλαιο" μέχρι "έγινε αυτό", γιατί μερικοί δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και δεν θέλουν να μάθουν τη συνέχεια. | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Αυγ 06, 2009 6:38 pm | |
| Aμα δεν το εχουν διαβασει γιατι κοιτανε στη Νεα Σεληνη τ τοπικς ? | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Αυγ 06, 2009 11:07 pm | |
| Εγώ όταν έφυγε αυτός, βαρέθηκα να διαβάζω το βιβλίο. Σιχαινόμουν που σιχαινόμουν τον υπέροχο χαρακτήρα της αξιαγάπητης Bella, όταν έφυγε ο άλλος έπρεπε να γεύομαι συνεχώς την αδιάκοπη κατάθλιψή της. | |
|
| |
XxBloomitsaxX Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2009 Τόπος : La Push!
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Τρι Αυγ 11, 2009 8:36 pm | |
| εγω στενοχωρηθηκα πολυ για την Μπέλλα και ημουν σε καποια φαση εκνευρισμενη με τον χαρακτήρα του Εντουαρτ-αλλα επισης τον θαυμασα για την δυναμη π ειχε να κανει κατι τετοιο ενω την αγαπουσε! | |
|
| |
Maniana Vampire
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Τρι Αυγ 11, 2009 9:14 pm | |
| Εγω τον εβρισα :P | |
|
| |
Penny Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 247 Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Mind Reader
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Δευ Αυγ 17, 2009 1:35 am | |
| Εγώ πάλι απο κάποια στιγμή και μετά άρχισα να πιστεύω πως πραγματικά δεν θα γυρίσει (τουλάχιστον όχι σε αυτό το βιβλίο). Μου έκανε εντύπωση που δεν γινόταν καμιά αναφορά σε εκείνον έτσι ώστε να δούμε πως τα περνάει, τι κάνει κτλ, και ίσως όταν θα γύριζε θα ήταν πολύ αργά για αυτούς τους 2, μιας και η Μπέλα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Τζέικ. Και η ανατροπή ήταν φανταστική. Ο αγώνας δρόμου της Μπέλα για να τον προλάβει ήταν κάτι το ασύλληπτο. Και μόνο για αυτό, άξιζε να διαβάσεις το βιβλίο και να περιμένεις νοιώθοντας την δυστιχία να σε κατακλύζει. | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Αυγ 29, 2009 7:06 pm | |
| Καλά, όταν διάβασα για πρώτη φόρα το 3ο κεφάλαιο... Με πήραν τα ζουμιά εκεί που είπε ο Edward στην Bella, "Θα ήταν σαν να μην υπήρξα πότε..." Πως τα πετάς αυτά έτσι, κύριος??? Τεσπα, από τότε, βαρέθηκα στα αλήθεια την πλοκή του βιβλίου, γτ δν είχε καθόλου ανατροπές... Αλλα... Μέτα όμως στην Voltera, έκανα ένα και ξανά πορώθηκα..... Hehe | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Παρ Σεπ 25, 2009 7:27 pm | |
| Εγώ όντως θα βαριόμουν αλλά ήμουν περίεργος τί θα γίνει,Αν και μου άρεσε αυτό το βιβλίο. edit:...αυτό το κεφάλαιο | |
|
| |
Roxany Black Pack member
Αριθμός μηνυμάτων : 194 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : rAinbOw lAnd
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Οκτ 31, 2009 3:36 am | |
| Δεν αισθάνθηκα και πολλά λυπήθηκα μόνο την Μπέλλα. Ήμουν προετοιμασμένη γιατί η κολλητή μου πριν μου δώσει το βιβλίο μου είπε τι γίνεται σχεδόν σε όλο το βιβλίο... | |
|
| |
LizCullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Isle Esme
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Οκτ 31, 2009 3:43 am | |
| Εγω προσωπικα ειχα κλαψει και οταν τελειωσα το διαβασμα μπηκα στην κουζινα οπου με ειδε ο αδελφος μου και τρομαξε. | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Τετ Ιαν 13, 2010 1:02 am | |
| Εγω ελεγα μεσα μου: Παναγια μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να παρει και ο τζεικ καμια ευκαιρια | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Πεμ Ιαν 14, 2010 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Παρ Ιαν 15, 2010 1:11 am | |
| Τρομάρα του, μου θέλει και ευκαιρία! | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2009 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Παρ Ιαν 15, 2010 2:54 am | |
| Αντε μωρε, σιγα μην τον λυπηθουμε κι'ολας... Το κουταβι να πουμε.. Ειχε λογο ο Εντουαρτν που την αφησε.. | |
|
| |
Ms Linkin Park Werewolf
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Παρ Ιαν 22, 2010 9:26 pm | |
| Γιατι ρε παιδια μισήτε τον τζέικ τοσο; και η Μπελλα δεν ήταν αγια! Και ο εντουαρντ την πλήγωσε περισσότερο οταν την άφησε. | |
|
| |
Depi Dimi Alpha
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 4:14 am | |
| Κανεις δεν ειπε οτι η Μπελλα ηταν αγια... Ισα ισα, ας μην την χαρακτηρησω καλυτερα..!!!! | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 4:54 am | |
| Ναί, αλλά μην βρίζετε τον Τζέικ. Άντε γιατί νευρίασα πάλι που έχει βαμπιρ. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 4:57 am | |
| που έχει βαμπιρ? Γιωργάκη σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω... τον Jake εγώ προσωπικά τον αντιπαθησα στο eclipse απο την συμπεριφορά του απέναντι στον edward... στο new moon ήταν ένα χαρωπό και συμπαθητικό παιδάκι... μέχρι να αλλάξει τουλάχιστον... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 5:01 am | |
| ΝΑ ρωτήσω; Σπαμμάρουμε ή μου φένεται; Ωχ! Εννοώ που είμαι βρικόλακας. Λοιπόν: Εγώ πρώτα είδα το τρέϋλερ και μετά το διάβασα. Οπότε...δεν ένοιωσα τίποτα! 'Νταξ..Γενήθηκε (4 ώρες πόναγα η ρουφιάνα η μάνα ) μιά απορία μέσα μου. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 5:03 am | |
| αν θες να αλλάξεις πες το... back to topic... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 5:04 am | |
| Α! Επίσης χάρηκα.. Δεν ξέρω τον λόγο...!!! edit: είπαμε να αποφεύγουμε το spam γι' αυτο δημιουργήθηκε το ΚΕΜ... όταν λέω πες το, εννοώ εκεί για να κρατηθεί στο αρχείο... Mary Alice Brandon... | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 6:52 pm | |
| εγώ ράγησα το χέρι της διπλανής μου στην ταινία.....(καημένη δανάη)στην ταινία......στο βιβλίο έκλεγα και άντε να με μαζεύανε οι γονείς μου.....δεν είχα φάει για 2 μέρες......σνιφ σνιφ....ακόμα να το σθνηδητοποιήσω...αλλά πάλι καλά που μετά γύρισε....μου είχε φύγει ένα βάρος... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα Σαβ Ιαν 23, 2010 6:57 pm | |
| Καλά πώς κάνετε έτσι όλες; | |
|
| |
| Πως νιωσατε οταν ο Εντουαρντ αφησε την Μπελλα | |
|