| σχολειο | |
|
+6hopealice Troy Bolton Victoria Macguyver Mary Alice Brandon Maniana 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: σχολειο Πεμ Αυγ 06, 2009 5:23 am | |
| Σας ελειψε το σχολειο ?? Τι ταξη θα πατε τωρα ? Πως ηταν η προηγουμενη χρονια ?? | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Αυγ 06, 2009 5:34 am | |
| Και μου έλειψε και δεν μου έλειψε... βαριεμαι, αλλα ερχονται δυσκολα χρονια, οποτε... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Αυγ 06, 2009 3:39 pm | |
| Πώς και πώς περιμένω να ξανανοίξουν. Έχω βαρεθεί τη ζωή μου! | |
|
| |
Maniana Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Fire Creator
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Αυγ 06, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Nomad
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2009 Τόπος : Anywhere...
Character sheet Favorite Character: None Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: σχολειο Παρ Αυγ 07, 2009 1:02 am | |
| Θα πάω Β' Λυκείου και προβλέπεται ζόρικη χρονιά λόγω κατεύθυνσης.. αλλά και πάλι μου έλειψε και μου παραέλειψε.. και λόγω των μαθημάτων και των καθηγητών αλλά κυρίως επειδή έβλεπα κάθε μέρα τις κολλητές μου. Λατρεύω το σχολείο και ανυπομονώ! =) | |
|
| |
Troy Bolton Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 96 Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: σχολειο Παρ Αυγ 07, 2009 5:29 am | |
| Μου έλειψε το σχολείο, αλλά περνάω τέλεια τώρα! Θα πάω Β΄Λυκείου και θα πάρω θετική!! Η περσινή χρονιά ήταν ωραία και με ψηλούς βαθμούς!!!!!!!!!! | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
| Θέμα: Απ: σχολειο Κυρ Σεπ 06, 2009 11:53 pm | |
| Η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε ο χαβαλες με την παρεα στο σχολειο. Τώρα θα παω 1η λυκειου και η αληθεια ειναι οτι πιστευω πως η φετινη χρονια θα ειναι πιο ξεκουραστη απο την περσινή. | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Σεπ 07, 2009 12:47 am | |
| Μην επαναπαύεσαι, hopealice... δεν είναι ξεκούραστη, ύπουλη τάξη είναι... | |
|
| |
hopealice Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009 Ηλικία : 30 Τόπος : Ελλάδα
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Σεπ 07, 2009 3:01 pm | |
| ναι οντως αλλα αφου εχω τελειωσει τις ξενες γλωσσες μαλλον θα ειναι καλυτερα | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: σχολειο Σαβ Ιαν 23, 2010 7:20 pm | |
| παιδιά μακάρι να χιονήσει να κλείσουνε τα σχολεία....δεν αντέχω άλλο....καθηγητές απο δω...τεστ από κει και κάποια διαγωνήσματα να αχνοφένονται.....είναι τόσο ενοχλητικό... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:17 am | |
| Alice, εσείς γράφετε ένα διαγώνισμα αντε και ένα δυο τεστάκια το τρίμηνο... στο λύκειο, ειδικά στην κατεύθυνση, ειδικα αν πας θεωριτική, καθε είδος γραμματικής που θα τελειώνεις θα γράφεις και τεστ... ειναι δυο φίλες μου θεωρητική και τους έχει βγει ο πάτος ανάποδα... αλλά κι εγώ δεν αντέχω... αντε να έρθει η Πέμπτη να πάμε την εκδρομούλα μας στο ΚΠΕ να ηρεμίσουμε λίγο... | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:21 am | |
| σνιφ.... εμείς πότε θα πάμε????? δεν αντέχω....άντε να πάω πανεπιστήμιο διήκηση επιχειρίσεων μάρκετινγκ συγκεκριμένα γιατί θέλει ένα 15-16.....δεν αντέχω.....θα τα τινάξω....σνιφι... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:24 am | |
| α, τόσο καλά... κοίτα να το απολαύσεις τώρα που τα πράγματα είναι χαλαρά, μην αγχώνεσαι και μη σκας για τίποτα... να σκέφτεσαι ότι τα μεγάλα ζόρια δεν ήρθαν ακόμα... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:28 am | |
| έχεις δίκιο αλλ'α που θα πάει δεν θα μείνω μια ζωή στην δευτέρα γυμνασίου....θα έρθει και το λύκειο και άστα..... | |
|
| |
harry potter harry Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 29
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:29 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:35 am | |
| Alice, μέχρι να 'ρθει απολαυσέ το... κανε τη δουλεια σου, δε λεω να μην εισαι συνεπής, μην τα δίνεις όλα όμως... αλλά ασ' το να σε νοιάξει όταν φτάσεις στο λύκειο... όχι απο τώρα... Harry potter Harry, διάβασε το pm, αυτό το ποστ το παραβλέπω, εκτός αν κολλάει κάπου και δεν έχω καταλάβει που... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:41 am | |
| έχεις δίκιο δεν πρέπει να τα περιμένω να έρθουνε τόσο γρήγορα σε περίπου 900 μέρες θα είμαι λύκειο... δεν είναι και λίγο.... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:43 am | |
| δεν είναι και τίποτα σπουδαίο επίσης... φυσικά είναι μια αλλαγή, αλλά όχι δραματική... θα διαπιστώσεις ότι η μεγάλη η αλλαγή θα έρθει όταν μπεις στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικες, κάτι που δεν συμβαίνει στην πρώτη λυκείου... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:44 am | |
| ναι αχ πανελαδικές...τι λέξη...όλοι μόλις την ακούνε κομπλάρουνε......αλλά έχουμε καιρό ακόμα... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 4:48 am | |
| Στην ουσία δεν είναι τίποτα... οι ασκήσεις είναι πολύ απλές, καμια φορά πιο απλές κι απο του σχολικού βιβλίου... απλά τις φοβούνται επειδή θέλουν συνδιασμό και η ύλη είναι μεγάλη... στα μαθηματικά τουλάχιστον, που ασχολούμαι εγώ... | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Ιαν 25, 2010 5:00 am | |
| μια από τα ίδια τα φιλολογικά ουξ από δω ενώ ότι έχει σχέση με θετική επιστήμη....καταλαβαίνεις...είμαι ξευτέρι...!!!!! αχ μακάρι να είναι τόσο εύκολα όσο τα λες...!!! | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: σχολειο Τρι Ιαν 26, 2010 4:09 am | |
| Εδώ μιλάμε γενικά για σχολείο ή για το θέμα της Μανιάνα;
Δώρα είσαι στο μεγάλο λάπτοπ και δεν μπορείς να μπείς msn? | |
|
| |
Alice Cullen Human
| Θέμα: Απ: σχολειο Τρι Ιαν 26, 2010 4:12 am | |
| - Σπόιλερ:
ναι είμαι στο μεγάλο και γράφω και διαβάζω μαθηματικά και κείμενα και αρχαία ταυτόχρονα.....ναι δεν μπορώ να μπω μσν
συγνώμη που έκανα σπαμ.....δεν θα ξαναεπαναληφθεί.... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Ιαν 28, 2010 11:03 pm | |
| δεν πειράζει... γενικά για το σχολείο... κοίτα, αν τα καταλάβεις και θυμάσαι 5 πραγματα και μπορεις να τα συνδυάσεις δεν είναι τίποτα... σου λέω, λύνω θέματα που πέσανε σε πανελλήνιες όταν έδινε η β' λυκείου και ήταν γελοία... απλή εφαρμογη της θεωρίας... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Ιαν 28, 2010 11:18 pm | |
| Ο σπαστικός ο μαθηματικός (Αυτός οπυ ξέρεις Μαρία) σε ΚΑΘΕ μάθημα ανεφέρει τον Ιούνιο.
και "Τί θα μου γράφεις τον Ιούνιο" και "Αυτά δω τον Ιούνια που θα δώσεις;" | |
|
| |
| σχολειο | |
|