| σχολειο | |
|
+6hopealice Troy Bolton Victoria Macguyver Mary Alice Brandon Maniana 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma: See The Future
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Ιαν 28, 2010 11:25 pm | |
| Α, σε μας ειναι οι πανελληνιες... πολλοι καθηγητές το 'χουν αυτό με τους βαθμούς και τον Ιουνιο... καραμέλες τα 'χουν κανει και τα πιπιλανε συνεχως... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
Character sheet Favorite Character: Jacob Charisma: Shield
| Θέμα: Απ: σχολειο Πεμ Ιαν 28, 2010 11:36 pm | |
| Γκρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δεν με χωνεύει. Με σήκωνε όλο στον πίνακα....Τώρα κάνει πως δεν σηκώνω χέρι. Δηλαδή αν δεν σηκώσει κανείς εκτός από μένα τί θα πεί; "Α! Κάνεις; Τί κρίμα" | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: σχολειο Παρ Ιαν 29, 2010 2:55 am | |
| εμένα δεν με συμπαθεί η φιλόλογος που μας κάνει αρχαία.......παραλίγο να φάω ωριαία.....και χωρίς πλάκα δεν είχα κάνει τίποτα απλός ρώτησα τι ώρα είναι......ήμαρτον.... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2009 Ηλικία : 31 Τόπος : Ξάνθη
| Θέμα: Απ: σχολειο Σαβ Ιαν 30, 2010 4:29 am | |
| α, πόσα τέτοια νούμερα κυκλοφορούν... περυσι είχα εναν μαθηματικό, γινοταν ο χαμος μεσα στην τάξη, κι αυτός αντι να αρχίσει να μοιράζει ωριαίες σε κατι βλημματα που με το που εμπαιναν αρχιζαν τις βλακείες τους έβγαζε έξω ανα 5 λεπτά για να ηρεμίσουν και να έρθουν... και γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε... παλι καλά που έκανα φροντηστήριο... | |
|
| |
Geo Beta
Αριθμός μηνυμάτων : 632 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Σπίτι σου
| Θέμα: Απ: σχολειο Σαβ Ιαν 30, 2010 5:08 am | |
| | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Σαβ Ιαν 30, 2010 4:47 pm | |
| Σου λέω, δεν είναι ο μονος... λίγο πολύ όλοι καθηγητές το ίδιο κάνουν... προσπαθούν να μας τρομάξουν, κατάλαβες? | |
|
| |
Alice Cullen Human
Αριθμός μηνυμάτων : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : Oλυμπιακή Χερσόνησος-(αθήνα)
Character sheet Favorite Character: Alice Charisma:
| Θέμα: Απ: σχολειο Κυρ Ιαν 31, 2010 1:55 am | |
| αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να διδάσκουνε.....μας δημηουργούν προβλήματα....και αυτούς που πρέπει να βγάλουνε έξω δεν τους βγάζανε.....σταματίστε γιατί την επόμενη....μόνο αυτό λένε και ποτέ δεν έρχεται η επόμενη... | |
|
| |
Macguyver Human
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009 Ηλικία : 28 Τόπος : Φλώρινα
Character sheet Favorite Character: Edward Charisma: Unknown
| Θέμα: Απ: σχολειο Κυρ Ιαν 31, 2010 4:56 am | |
| Λόγω χιονιών, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη όλη μέρα... | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Κυρ Ιαν 31, 2010 11:10 pm | |
| Μετακομιζω... ουτε μια μερα δεν το 'στρωσε εδω... Alice, δεν θελουν "να το φτασουν στα ακρα"... ειδικα στο γυμνασιο που ειναι υποχρεωτικη η εκπαιδευση, καποιους τους λυπουνται... θα δεις στο λυκειο θα ειναι λιγο διαφορετικα... θα τους κοπανανε ενα "δεν σε φεραμε με το ζορι, αντε τωρα παρε μια αποβολη" και τελειωσε η υποθεση... | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: σχολειο Κυρ Ιαν 31, 2010 11:47 pm | |
| Εμάς μας λένε: "ήμουν πολύ επιεικής, αυτό το τρίμηνο, Μαργαρίτη, το επόμενο ένας 7-8 κι είμαστε καλά;" | |
|
| |
nati13 Human
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Φεβ 22, 2010 4:45 am | |
| Εμένα μου λες; Οι μισοί καθηγητές τα έχουν μαζί μου: "Μαργαρίτη, μου λένε, ό,τι γράψεις στο διαγώνισμα τόσο θα σου βάλω στο τρίμηνο"Μη σου πω και πιο κάτω: 7-8 περίπου. Ή το άλλο που είπα σε ένα παιδί να κάνει ησυχία και η κυρία μ'έβγαλε έξω. | |
|
| |
Geo Beta
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Φεβ 22, 2010 4:52 am | |
| Χαχαχαχα το τελευταία είχε φάση. Ναί αυτό με το: "Ό,τι γράψεις στο διαγώνισμα τόσο θα σου βάλω το τρίμηνο" το λένε όλοι. | |
|
| |
nati13 Human
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: σχολειο Δευ Φεβ 22, 2010 6:24 am | |
| ναι αλα το καλο ειναι οτι δεν το κανουν σου βαζουν παραπανω αλλα καλιτερα να προσεχουμε γιατισοσο μ........ που ειναι αυτοι ποτε δεν ξερεις | |
|
| |
Mary Alice Brandon Alpha
| Θέμα: Απ: σχολειο Τετ Φεβ 24, 2010 1:12 am | |
| καλα, πανε γραψ' του ενα 16-17 μη σου πω και 20 να δεις τι καλα θα το βουλωσει... το ειχα παθει κι εγω αυτο μια φορα με μια ηλιθια φιλολογο... μας ειχε στα κειμενα, στη γλωσσα και στην ιστορια και δεν την χωνευε κανεις... μια μερα στα κειμενα μου κανει "Εσενα Μαρια τι πρεπει να σου βαλω που δεν συμμετεχεις καθολου? Κανενα 12-13?" (η πλακα ειναι οτι δεν συμμετειχα γιατι δεν προλαβαινα και να μιλαω και να σημειωνω) και παω την αλλη μερα και της γραφω και 17... να δεις τι καλα το βουλωσε... | |
|
| |
| σχολειο | |
|